Miniseries

Dit zijn de leukste miniseries die je in één weekend kunt kijken

Er staan genoeg series met meerdere seizoenen op Netflix, maar soms heb je gewoon zin om een serie in een of twee dagen uit te kijken. Deze zijn dan perfect!

Vandaag even geen titels met drie, vier of vijf seizoenen, maar korte series waar je binnen no time doorheen bent. Dat is ook weleens lekker, toch?

The Stranger

Deze serie hield iedereen bezig. Een onbekende vrouw benadert een familieman om hem te vertellen dat zijn vrouw niet is wie hij denkt dat ze is. Zijn vrouw heeft net een miskraam gehad, maar volgens deze mysterieuze vrouw is dat helemaal niet waar. Ze laat het niet alleen bij deze familieman, want binnen de kortste keren worden er in de stad allerlei geheimen onthuld. Aantal afleveringen: 8.

Quicksand

Nog zo’n spannende titel, dit keer van Zweedse bodem. Een heftige schietpartij op een school leidt tot een spannend proces voor de jonge Maja die wordt verdacht van het vermoorden van haar klasgenoten. Maar wat is er écht gebeurd? Aantal afleveringen: 6.

Bodyguard

Deze zesdelige serie was afgelopen zomer vooral in Groot-Brittanië razend populair. Hoofdpersoon David Budd weet per toeval een terroristische aanslag te voorkomen. Daarom wordt hij aangesteld als lijfwacht van de minister van Binnenlandse Zaken. Aantal afleveringen: 6.

Lees ook: Deze series en films verschijnen in december op Netflix

Deep Water

Rechercheur Tori Lustigman doet in Bondi Beach onderzoek naar de moord op een homoseksuele man. Al snel ontdekt ze een link met de dood van haar broer, tientallen jaren eerder. Aantal afleveringen: 4.

Unbelievable

De tiener Marie Adler doet aangifte, omdat ze ’s nachts in haar slaapkamer is aangevallen, maar niemand gelooft haar. Er is ook geen bewijs van deze indringer. Twee detectives die met vergelijkbare zaken bezig zijn, gaan op onderzoek uit. Aantal afleveringen: 8.

Collateral

Deze miniserie begint met een onlogische moord op een pizzabezorger in Londen. De detective die op de zaak is gezet, ontdekt een samenzwering tussen drugshandelaars, smokkelaars en spionnen. Ze doet er alles aan om de waarheid op tafel te krijgen. Aantal afleveringen: 4.

The Queen’s Gambit

Als 8-jarig weeskind ontdekt Beth Harmon haar talent voor schaken. Ondertussen raakt ze verslaafd aan kalmerende middelen die door de staat worden verstrekt om kinderen rustig te houden. Aantal afleveringen: 7.

Lees ook: Popcorn klaar? Déze Netflix-series hebben de beste beoordeling

Bron: Beautify Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen