Koken

Déze hobby past het beste bij jouw sterrenbeeld

Nu we vaker thuis zijn en soms ook meer vrije tijd hebben, gaan we massaal op zoek naar nieuwe hobby’s. Benieuwd welke hobby bij jou past? Wij zochten het uit.

Ram – kijk haar en make-uptutorials

21-03/20-04
Je hebt zin om jezelf een nieuwe look te geven. Op YouTube zijn veel video’s te vinden waarin make-up of haartechnieken worden uitgelegd. Onze visagist deelt ook de beste beautytips.

Stier – yoga en meditatie

21-04/20-05
Nu we in een onzekere en stressvolle periode zitten, kun je wel wat rust gebruiken. Gebruik deze tijd om van yoga en meditatie een dagelijkse gewoonte te maken.

Tweelingen – geef een digitaal feestje

21-05/21-06
Alleen thuiszitten, kan best eenzaam zijn. Trommel je vriendinnen op, schenk een glas wijn in en organiseer een online feestje. Dit kan bijvoorbeeld met de app House Party of FaceTime.

Kreeft – update je social media

22-06/22-07
Door het coronavirus staan je carrièredoelen misschien op een laag pitje, maar dit is hét moment om je social mediakanalen eens bij te werken. Gebruik deze tijd ook om nieuwe mensen in jouw vakgebied te leren kennen.

Leeuw – maak een fotoboek

23-07/23-08
Misschien baal je enorm omdat je een reis hebt moeten annuleren of uitstellen. Juist daarom is het fijn om terug te blikken op alle mooie vakanties die je hebt gehad. Plak een fotoboek of maak ‘m online.

Maagd – experimenteer met seks

24-08/22-09

Of je nu in quarantaine zit met je partner óf vrijgezel bent: ga op zoek naar nieuwe manieren om jezelf of een ander te verwennen. Probeer een nieuw seksstandje of bestel online een vibrator. Spannend!

Ook interessant: Weekhoroscoop: Maagd heeft romantische gesprekken met haar partner

Weegschaal – bordspelletjes of gamen

23-09/22-10

Je bent competitief én sociaal. Twee eigenschappen die goed van pas komen bij het spelen van een (online) spelletje. Doe een leuk bordspel met je kinderen en partner of kruip achter een spelcomputer om online met anderen te spelen.

Schorpioen – een voorjaarsschoonmaak

23-10/22-11
Laat de Marie Kondo in jezelf naar boven komen en geef je huis een flinke voorjaarsschoonmaak. Richt je keukenkastjes opnieuw in of ga eens kritisch door je kledingkast. Door een koptelefoon met muziek of een leuke podcast op te zetten, maak je het een stuk leuker.

Boogschutter – doe iets creatiefs

23-11/21-12
Nu kom je eindelijk toe aan die creatieve ideeën die al maanden in je hoofd zitten. Haal de verf en kwasten van zolder en ga los op een schildersdoek. Of schrijf alle gevoelens van je af in een gedicht of verhaal.

Steenbok – duik de keuken in

22-12/20-01
Nu je vaker thuis bent, heb je eindelijk tijd om wat uitgebreider in de keuken te staan. Haal je kookboeken onder het stof vandaan of experimenteer zelf met de lekkerste ingrediënten. Extra leuk: maak er een kookwedstrijd van met je geliefde.

Lees ook: Déze hond past het beste bij jouw sterrenbeeld

Waterman – begin met een journal

21-01/19-02
In een journal kun je alles kwijt: nieuwe ideeën, belangrijke taken, persoonlijke gedachten. Door alles van je af te schrijven, krijg je meer rust in je hoofd. En dat kun je nu wel gebruiken.

Vissen – maak een DIY

20-02/20-03

Je hoeft niet altijd iets te kopen om je huis een nieuwe look te geven. Kies er bijvoorbeeld voor om een oude kast te schilderen. Of maak een mooi kunstwerk voor aan de muur. Kijk eens hoe creatief je kunt zijn met de spullen die je al in huis hebt.

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Bron: Elite Daily Foto: Getty Images

Lees Vriendin digitaal

Voor €6,50 per maand

Ja, dit wil ik!

042020 Digitaallezen Hp