bordspel bordspelletjes bordspelletje spelletjesavond

Gezellig avondje? Déze leuke bordspellen mogen niet ontbreken

Heb je binnenkort een spelletjesavond op de agenda staan, maar heb je maar twee spelletjes in de kast staan? Geen zorgen! Wij zochten de leukste bordspellen voor je uit.

Check hieronder zes leuke bordspellen. Welke is jouw favoriet?

Ticket to Ride – bordspel

Ticket to Ride is hét bordspel dat niet mag missen in jouw spelletjeskast. Het is even een investering, maar daarna heb je er wel hele avonden plezier van. Het doel? Een route bouwen van de ene naar de andere stad, zonder dat iemand jouw route onderbreekt. Gaat het lukken?

30 Seconds

Oké, grote kans dat je dit spel al hebt, maar als dat niet zo is: schaf hem dan nu aan! 30 Seconds zorgt gegarandeerd voor een hele hoop chaos, maar óók voor een hoop plezier.

Catan

Catan zit vol interactie, geluk én tactische moves. Een topcombinatie voor een gezellige spelletjesavond met je vrienden en vriendinnen.

Lees ook: Trommel je vrienden op: je kunt nu meedoen aan het 30 Seconds toernooi

Keezenspel

Dit spel lijkt een beetje op Mens Erger Je Niet en is volgens de doos ‘Hollands & Oergezellig’ en daar zijn wij het helemaal mee eens. In plaats van met dobbelstenen, werkt dit spel met kaarten. Eigenlijk is het een soort combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. Een tip van ons: speel het niet met hele competitieve mensen, want dan kan de avond eindigen in ruzie…

Patchwork

Het leuke aan dit spel is dat je het met zijn tweeën speelt. Je hebt dus helemaal geen grote groep vrienden nodig om dit spelletje te spelen: één vriend(in) is genoeg.

Cluedo Leugenaars Editie

Grote kans dat je Cluedo wel kent. Maar ken je ook de Leugenaars Editie? Dit spel is speciaal voor al die valsspelende vrienden. Met wie ga jij dit leuke bordspelletje spelen?

Lees ook: Dít gaat binnenkort veranderen in het Monopoly-spel

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen