Ontwerp Zonder Titel 2021 04 06t131729.384

Droombaan: híer krijg je betaald om naar foto’s van puppy’s te kijken

Kun jij ook geen genoeg krijgen van al die schattige puppy foto’s? Dan hebben we zonder twijfel jouw nieuwe droombaan gevonden.

ProDog Raw

ProDog Raw is een bedrijf dat zich sterk maakt voor gezond hondenvoer. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en promoot een gezonde leefstijl voor honden. Zij zijn ervan overtuigd dat honden een zo natuurlijk mogelijk dieet moeten volgen. Hierdoor zou zowel het uiterlijk, als het gedrag van honden verbeteren. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat huisdieren zorgen voor minder stress. Dit bedrijf vraagt zich nu af of het kijken naar foto’s van honden ook zo’n effect heeft. En ja, ze zijn nog op zoek naar mensen die deze zware taak op zich willen nemen.

Lees ook: Leuk om te weten: waar dromen honden eigenlijk over?

Hartmonitor

Wat er van je wordt verwacht? Eigenlijk niet zo heel veel. Je doet alles wat je normaal gesproken ook op een dag zou doen, alleen draag je nu een hartmonitor. Ieder uur neem je even pauze en in die tijd krijg je verschillende foto’s van te schattige puppy’s te zien. Het doel is om te kijken of je hierdoor een rustigere hartslag krijgt. Mensen met een zittend beroep, die veel gebruik maken van sociale media en geen onderliggende ziektes hebben, krijgen de voorkeur. Daarnaast moet je tussen de 18 en 60 jaar oud zijn. Hadden we trouwens al gezegd dat je er voor betaald krijgt? Namelijk zo’n 23 euro per uur.

Lees ook: De wetenschap zegt: óók honden kunnen verliefd worden (en dat zit zo)

Foto: GettyImages
Bron: Glasgowlive.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen