Ontwerp Zonder Titel 2021 05 25t170036.962

Droombaan: híer krijg je 800 euro per dag om pizza te eten

Kun jij ook geen genoeg krijgen van pizza? Dan hebben we jouw nieuwe droombaan gevonden. Híer krijg je namelijk betaald om pizza te eten.

Ooni

Heb je wel eens gehoord van Ooni? Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van pizzaovens. Deze ovens kun je gemakkelijk verplaatsen en hiermee creëer je dus in een handomdraai je eigen pizzeria in je achtertuin. Dit bedrijf is nu op zoek naar mensen die dol zijn op pizza. Je kunt zelf recepten bedenken, maar ook recepten uitproberen. Je zult in ieder geval gebruik maken van de ovens van Ooni en de resultaten delen op je Instagram.

Lees ook: Droombaan: híer krijg je 1230 euro om iedere dag een dutje te doen

Betaald

Zeg je baan dus maar op, want dit is de droombaan die je zoekt. Zolang je enthousiast bent over pizza en dit graag deelt met je medemens, kom je in aanmerking voor deze fantastische functie. Je doet dit natuurlijk niet gratis, want je kunt tot zo’n 800 euro per dag verdienen. Het leuke is dat mensen vanuit de hele wereld kunnen solliciteren. Alles wat je hoeft te doen, is een filmpje maken van één minuut waarbij je vertelt over jouw passie voor pizza.

Lees ook: Droombaan: híer krijg je 200 euro om cocktails te testen

Foto: GettyImages
Bron: Theurbanlist.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen