Ontwerp Zonder Titel 2021 05 10t105313.761

Droombaan: híer krijg je 200 euro om cocktails te testen

Nog op zoek naar een nieuwe baan en houd je wel van een cocktail? Dan zou dít wel eens jouw perfecte droombaan kunnen zijn.

Liquor Lab

Kun jij een Cosmopolitan onderscheiden van een Negroni? Dan zou dit wel eens jouw droombaan kunnen zijn. Liquor Lab is namelijk op zoek naar een cocktailtester die het komende jaar (betaald) nieuwe drankjes wilt uitproberen en zijn of haar mening hierover wilt delen. Liquor Lab is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van feestjes. Van mobiele cocktailbars tot uitgebreide catering, Liquor Lab zorgt voor de meest spraakmakende feestjes. Het gehele jaar door ontvang jij hippe cocktails en hier krijg je zo’n tweehonderd euro voor betaald.

Lees ook: Voor de zomer: déze cocktail past bij jou, op basis van je sterrenbeeld

Functie

Als nieuwe cocktailtester zul je vanaf juli dit jaar aan de slag gaan. Het is de bedoeling dat je jouw eerlijke mening over de verschillende drankjes zult delen met vrienden en familie. Natuurlijk moet je als kandidaat wel ouder zijn dan achttien en moet je een uitgesproken mening hebben over jouw favoriete cocktail. Niet heel lastig toch?

Lees ook: Droombaan: híer krijg je 2000 euro om 24 uur naar misdaadseries te kijken

Foto: GettyImages
Bron: Glasgowlive.co.uk