Ontwerp Zonder Titel 2021 05 15t163153.100

Droombaan: híer krijg je 1230 euro om iedere dag een dutje te doen

Kun jij altijd en overal een dutje doen? Dan hebben we goed nieuws. Bij dit bedrijf krijg je betaald om dagelijks even weg te doezelen.

Eachnight

Eachnight is een bedrijf dat zich focust op slaap en gezondheid. Bij Eachnight kun je bijvoorbeeld terecht voor beoordelingen van verschillende matrassen, maar ook worden er tips gedeeld op het gebied van nachtrust. De komende tijd wil het bedrijf zich richten op dutjes en welke invloed deze dutjes hebben op bijvoorbeeld de stemming en het geheugen van mensen. Voel je je bijvoorbeeld productiever en gemotiveerder na een dutje of is het tegenovergestelde het geval? Hoe dan ook, het bedrijf zoekt nu mensen die bereid zijn om dertig dagen lang iedere dag een dutje te doen.

Lees ook: Waarom het goed is om vóór je middagdutje een kopje koffie te drinken

Betaald

Je gelooft het misschien niet, maar voor deze functie krijg je ook nog eens betaald. Het betreft geen vrijwilligerswerk, want je kunt rekenen op zo’n 1230 euro. Wel moet je ouder zijn dan achttien jaar en moet je goed zijn in de Engelse taal. Zo moet je kunnen vertellen wat de effecten zijn van een dutje en goed onder woorden kunnen brengen wat de voor- en nadelen zijn.

Lees ook: Bewezen: middagdutjes of powernaps maken je scherper én slimmer

Foto: GettyImages
Bron: Edition.cnn.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen