Ontwerp Zonder Titel 2021 05 04t115643.644

Dít zijn de leukste moeder-dochter films om op Moederdag te kijken

Nog geen plannen voor Moederdag? Wat dacht je ervan om samen met je moeder of dochter op de bank te kruipen voor een heerlijk filmavondje.

1. Mother’s Day

Misschien wat cliché, maar zeker niet minder leuk. Deze film uit 2016 gaat over de levens van verschillende moeders. Jonge moeders, wat oudere moeders en dochters die op zoek zijn naar hun moeder.

2. Dumplin

Een film over het leven van Willowdean en haar moeder. Willowdean is de plus-size tienerdochter van een voormalig schoonheidskoningin. Ze doet mee aan de lokale schoonheidswedstrijd als een soort protest en dit idee loopt natuurlijk totaal uit de hand.

3. Fun Mom Dinner

Deze film gaat over vier moeders die een gemeenschappelijke band hebben doordat hun kinderen bij elkaar op de opvang zitten. Ze besluiten een etentje te organiseren en dit etentje blijkt niet alleen maar gezellig te zijn. De avond verloopt namelijk iets anders dan verwacht.

Lees ook: Netflix brengt de komende maanden maar liefst 25(!) nieuwe films uit

4. Life as we know it

Het leven van Holly en Eric neemt een onverwachte wending wanneer hun vrienden door een ongeluk om het leven komen. Niet alleen moeten ze dit verdriet verwerken, ze nemen ook de zorg over het geadopteerde kind van hun vrienden op zich.

5. Otherhood

Carol, Gillian en Helen zijn al jaren bevriend en hun kinderen wonen inmiddels op zichzelf. Op Moederdag voelen de moeders zich verwaarloosd door de kinderen en besluiten naar New York te gaan. Ze willen de relatie met de kinderen nieuw leven in blazen, maar leren ook genoeg over zichzelf.

Lees ook: Déze films en series verschijnen in mei op Netflix

Foto: GettyImages
Bron: Popsugar.co.uk, moviemeter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen