Ontwerp Zonder Titel 2021 06 15t143645.347

Dit wil je hier: je kunt nu een relax vakantie boeken voor jezelf én je hond

Vind je het ook zo vervelend om je hond achter te laten als je op vakantie gaat? Deze reisorganisatie biedt nu luxe vakanties voor jou én je hond aan.

Hondvriendelijk

Voor mensen met een hond vereist het organiseren van een vakantie, een heel geregel. Als je je hond graag meeneemt, moet je een hondvriendelijke camping of accommodatie zien te vinden. Laat je jouw viervoeter toch liever achter, dan wil je het liefst een goed aangeschreven pension of onderzoek je of iemand uit je omgeving tijdelijk wilt oppassen. Wat nou als je een luxe vakantie sámen met je hond zou kunnen plannen? Dat scheelt in ieder geval al heel wat stress.

Lees ook: Is een zoutsteen goed voor je gezondheid? Dít zeggen wetenschappers

Puppicinos

De reisorganisatie Oliver’s Travel biedt verschillende huisjes in Engeland en Ierland aan, waar jij samen met je hond kunt verblijven. Dit is nog niet alles. We hebben het hier over een luxe vakantie, voor zowel jouzelf als voor je hond. Zo kunnen jullie genieten van uitgebreide lunches met broodjes, koffie, hondenkoekjes en puppicinos. Daarnaast kun je gebruik maken van een persoonlijke shopper. Hij of zij gaat op zoek naar perfect matchende outfits voor jou en je hond.

Massage

Daarbovenop kunnen zowel jij als je viervoeter genieten van een uitgebreide massage en een mani- en pedicure. Wil je toch even wat tijd voor jezelf? Dan zijn er ook mensen die graag even jou hond uitlaten of even op hem of haar letten. Deze heel belevenis kost je zo’n 1740 euro voor drie nachten.

Lees ook: Met déze tips kun je je hond gerust een paar uurtjes alleen thuis laten

Foto: GettyImages
Bron: Her.ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen