cadeautjes

7 leuke cadeaus voor iemand die alles al heeft

Sommige mensen lijken alles al te hebben. Wij vertellen je welke cadeautjes je in dat geval het beste zou kunnen kopen.

1. Streamingdienst

Probeer te achterhalen bij welke streamingdienst de ander al een abonnementen heeft. Kijk vervolgens welke series of films hij of zij graag kijkt. Een cadeautje waar de ander het gehele jaar door plezier aan beleeft.

2. Hobby

Welke hobby zou de ander nog graag willen uitproberen. Misschien wil hij of zij al jaren leren skiën of dansen, maar durft de stap niet te zetten. Geef dan bijvoorbeeld een paar lessen cadeau. Je bezorgt de ander gegarandeerd een glimlach op het gezicht.

3. Restaurant bon

Voorpret is vaak het allerleukste. Doe de ander een bon van zijn of haar favoriete restaurant cadeau. Iets om naar uit te kijken is altijd fijn.

4. Pretpark

Een doe-cadeau doet het altijd goed. Uit onderzoek blijkt dat een cadeau met een unieke beleving de meeste indruk maakt.

Lees ook: Je kerstboom optuigen met een hond in huis? Zó pak je dat aan

5. Oppassen

Een cadeau waar je (kersverse) ouders een groot plezier mee doet, is een bon waarmee ze jou als oppasser kunnen inhuren. Zo kunnen zij er samen een avondje tussenuit.

6. Cadeaubox

Een abonnement op een cadeaubox is ook erg leuk om te geven. Zo ontvangt de ander bijvoorbeeld een half jaar lang iedere maand een doos vol met cadeautjes.

7. Museum

Soms vergeten we hoe leuk een museum kan zijn. Een kaartje voor een museum is misschien niet zo voor de hand liggend, maar daarom wel extra bijzonder.

Lees ook: Bewezen: mensen die (vroeg) kerstverlichting ophangen, zijn vriendelijker

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.