Ontwerp Zonder Titel 2021 02 24t153845.168

6x de leukste films op Netflix om meteen in de zomerstemming te komen

Laten we eerlijk zijn: stiekem kunnen we niet meer wachten tot het eindelijk zomer is. Goed nieuws: met déze zes films kom je meteen in de zomerstemming.

1. Wine Country

Deze film komt uit 2019. Het verhaal gaat over een groepje vrienden die ter ere van de vijftigste verjaardag van Rebecca een tripje naar Napa maken. Vier verschillende vrouwen zien het allemaal wel zitten om eventjes te ontsnappen aan hun drukke levens. Al snel genoeg komen er allerlei twijfels en gedachten over hun vriendschap naar boven. Is het de wijn of zit er echt iets niet goed tussen hen?

2. The Last Summer

De vier vrienden Griffin, Phoebe, Alec en Erin hebben de middelbare school afgerond en zijn klaar voor het volwassen leven. Voordat het zover is, vieren ze nog een laatste zomer in Chicago. Allemaal worstelen ze met dromen, relaties en hun eigen identiteit. Een zomer die ze nooit meer zullen vergeten.

3. The Notebook

Ook deze klassieker zorgt voor een ultiem zomergevoel. Het verhaal gaat over Allie die begin jaren 40 naar het plaatsje Seabrook vertrekt om hier vakantie te vieren met haar ouders. In Seabrook ontmoet ze de knappe Noah. Ondanks hun verschillende achtergronden, beleven ze samen een zomer vol passie en romantiek. Na de zomer groeien de twee, mede door invloed van Allie’s ouders, uit elkaar. Als Allie op het punt staat met een andere man te trouwen, slaat de twijfel toe. Wat nou als Noah toch echt de ware blijkt te zijn?

4. SPF-18

De achttien jaar jonge Penny Cooper heeft is al jarenlang verliefd op Johnny Sanders Jr. Dit verandert als er opeens een mysterieuze arme muzikant op het strand van Malibu opduikt. Penny weet niet meer voor welke jongen ze moet kiezen en voelt zich verscheurd tussen twee liefdes.

5. Letters To Juliet

Een mooie jonge Amerikaanse vrouw gaat samen met haar vriend naar het prachtige Verona in Italië. Doordat haar vriend druk bezig is met nieuwe recepten voor zijn restaurant, is Sophie veel alleen. Dan vindt ze een “letter to Juliet”, een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Hierdoor begint haar zoektocht naar de geliefden uit de brief.

6. Eat Pray Love

Ellzabeth Gilbert leeft het leven van een moderne vrouw. Ze heeft een echtgenoot, een mooi huis en een succesvolle carrière. In plaats van gelukkig te zijn, wordt ze vooral overspoeld door verdriet en angst. Als zij en haar man uit elkaar gaan, besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen. Ze gaat alleen op reis en bezoekt de landen Italië, India en Indonesië. Ze ontdekt de krachten van de verschillende landen en leert steeds iets nieuws. Ook ontmoet ze haar grote liefde in Bali.

Lees ook: Zin in een potje janken? Dít zijn de zieligste films op Netflix

Foto: GettyImages
Bron: moviemeter, popsugar.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen