Vrouw Huilen

Zin in een potje janken? Dít zijn de zieligste films op Netflix

Soms heb je gewoon zin om alle tranen te laten lopen. Daarom hebben wij een paar heerlijke tranentrekkers voor je op een rijtje gezet.

My Sister’s Keeper

De 11-jarige Anna kan dankzij ivf als bloed- en beenmergdonor dienen voor haar zus Kate, die leukemie heeft. Als ze een nier moet afstaan, besluit ze een advocaat in de hand te nemen. Ze wil de macht over haar eigen lichaam terug.

Lion

Als 5-jarig Indiaas jongetje verdwaald raakt, wordt hij uiteindelijk geadopteerd door een Australisch stel. 25 jaar later gaat hij op zoek naar zijn biologische familie.

Hachi: A Dog’s Tale

Een trouwe hond brengt zijn baasje iedere dag naar het station. Tot zijn baas plotseling niet meer terugkomt. Negen jaar lang komt hij op dezelfde tijd naar het station om zijn baasje op te wachten.

A Star is Born

Countryzanger Jackson Maine staat op de rand van de afgrond als hij supertalent Ally ontmoet. De twee krijgen een relatie. Maar terwijl Ally steeds meer succes boekt, zakt Jackson verder weg.

Manchester by the Sea

Als de oudere broer van Lee overlijdt, wordt hij plotseling voogd van zijn zoon. Om voor hem te zorgen, keert hij terug naar zijn geboortedorp, waar ook zijn ex-vrouw woont.

Seven Pounds

Ben Thomas – die zelf een heftig verleden heeft – besluit zeven onbekende mensen te helpen. Een daarvan is Emily Posa, die een hartkwaal en een belastingschuld heeft. Alleen was het niet de bedoeling om verliefd op haar te worden.

The Pursuit of Happyness

Nog een film met Will Smith (en zoon Jaden). Hij speelt de rol van Christopher, die met zijn zoontje op straat terechtkomt. Als hij een baan bij een aandelenfirma krijgt, blijkt deze best lastig te combineren met zijn bestaan als dakloze.

Lees ook: Zwanger? Déze 10 films moet je zeker gezien hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen