Ontwerp Zonder Titel 2021 04 29t102924.935

6 gênante dingen koppels doen wanneer niemand kijkt

Er zijn van die dingen die je als koppel liever niet met de buitenwereld deelt. Heel begrijpelijk natuurlijk. Wij beschrijven er 6.

Puistjes uitduwen

Niet het meest smakelijke natuurlijk, maar je wilt ook niet dat je partner ermee rond blijft lopen. Er zijn zelfs partners die hier veel plezier aan beleven.

Toiletgesprekken

Tijdens jullie eerste date werd de wc-deur nog netjes op slot gedaan. Na een aantal maanden is de schaamte voorbij en staat de toiletdeur wagenwijd open. Je zat net midden in een verhaal en maakt dit natuurlijk graag nog even af. Sommige koppels bespreken ook hoe hun ontlasting er die dag uitzag (of hoe deze rook).

Emotionele waterval

Je partner vertrouw je voor de volle honderd procent. Ook op momenten dat je er even doorheen zit of nét een glaasje te veel ophebt. Hij of zij weet alles van je en geen enkele emotie is onbekend.  Paniek voor een toets of verdriet over vriendschappen. Jullie delen alles.

Tandenborstel

Klinkt ook vies, maar soms komt het wel eens voor dat je even de tandenborstel van je partner steelt. Je zoent toch ook met hem of haar, dus wat is precies het verschil?

Lees ook: Koppel-workout: 4 sportoefeningen die je samen met je partner kunt doen

Stemmetjes

Vaak hebben jij en je partner een soort eigen taal. Jullie communiceren op een bepaalde manier met elkaar. Hier hoort bijvoorbeeld ook dat babystemmetje bij.  Zolang de buitenwereld het niet hoort, is er totaal niets aan de hand.

Ziektes

Je staat onder de douche en opeens zie je een plekje dat er eerder nog niet zat. Zonder je aan te kleden ren je vanuit de douche naar je partner om te vragen wat hij/zij denkt dat het is? Nogmaals, er is geen schaamte want de ander zal jou nooit veroordelen.

Lees ook: De wetenschap zegt: koppels die samen eten, zijn gelukkiger

Foto: GettyImages
Bron: Glamour