size zero

Lois verloor 17 cm omvang met de Size Zero Easy Shape Trainer: ‘Normaal moet ik hier weken voor sporten’

Ken jij de Size Zero Easy Shape Trainer al? Het apparaat zorgt voor een snelle manier van figuurcorrectie en spieropbouw, waardoor het mogelijk is om na één behandeling minimaal 4 centimeter omvang te verliezen. Verlies je dit bij bij de eerste boeking niet, dan krijg je je geld terug.

Het maakte Lois enorm nieuwsgierig. Ze besloot speciaal voor alle Vriendin-lezeressen het apparaat te testen. In Amsterdam kreeg ze een warm welkom door oprichtster Tamara Elbaz.

‘Beetje sceptisch’

Lois over de behandeling: ‘’Van tevoren was ik toch een beetje sceptisch, want hoe kan je nou in drie kwartier al centimeters verliezen? Normaal moet ik daar weken voor sporten. Maar de behandeling heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Na de behandeling voelde ik me direct minder opgeblazen en mijn kleding zat een stuk comfortabeler! Dat ik maar liefst 17 centimeter verloor was echt een verrassing. De behandeling zelf was een vreemd gevoel, maar zeker niet pijnlijk. Ik voelde dat mijn spieren door de pads aangespannen werden. Achteraf had ik zelfs wat spierpijn, dus dat bewijst dat de behandeling effect had. Door het warme welkom voelde ik me op mijn gemak en daarnaast ben ik erg blij met het voedingsadvies en de cellulite crème dat op maat voor mij is voorgeschreven. Een aanrader als je snel in shape wilt komen!’’

De behandeling

Tijdens de drie kwartier durende behandeling, kreeg Lois 16 pads op haar lichaam geplakt. Lois lag ontspannen terwijl de pads ervoor zorgden dat alle probleemzones moeiteloos werden aangepakt. De pads deden hun werk op de buik, bovenarmen en bovenbenen. Het enige wat je tijdens de behandeling hoeft te doen is lekker liggen. Jezelf in het zweet werken in de sportschool is dus helemaal niet nodig. Door een combinatie van elektrostimulatie en ultrasound kan je in korte tijd volledig in shape komen.

Resultaat

Het resultaat van de scan was dat het vetpercentage goed op peil is, maar dat het vochtpercentage van Lois te hoog is ten opzichte van haar gewicht. Verder was er sprake van lichte cellulite vorming. Op basis van deze waarden, stelt het Easy Shape Trainer Systeem voor iedere klant een uniek programma op. Na de behandeling werd Lois weer helemaal opgemeten, waarna bleek dat ze in totaal maar liefst 17 centimeter aan omvang kwijt was. Een prachtig resultaat.

Advies

Om het afvallen extra te stimuleren, brengt Size Zero onder de naam Mr. and Mrs. Green een eigen lijn met supplementen, crèmes en eiwitshakes uit. Tamara adviseert Lois om haar vochtgehalte en vetpercentage goed op peil te blijven houden met cranberry capsules. Het overtollige vocht wordt dan afgevoerd, waardoor je je minder opgeblazen voelt. Lois heeft verder ook maar 10 behandelingen nodig, wat betekent dat ze na 5 tot 10 weken weer helemaal terug in shape kan komen met een zeer betaalbare tienrittenkaart.

Lezersaanbieding

Speciaal voor jou: € 30,- korting op een introductiebehandeling. Nu slechts € 39,- i.p.v. € 69,-! Size Zero heeft tientallen studio’s in Nederland, maar is inmiddels ook actief in Antwerpen, Barcelona, Marbella, Baku en op Curaçao. Deze korting is bij elke shop naar keuze in te leveren. Vermeld tijdens je reservering deze actie van Vriendin en profiteer van de korting.
Kijk hier voor meer informatie en voor een shop bij jou in de buurt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Size Zero.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen