5 Dingen Die Je Moet Weten Als Je Gaat Daten Met Tweelingen

5 dingen die je moet weten als je gaat daten met Tweelingen

Staat er een date op de planning en heb je zijn of haar sterrenbeeld ontrafeld? Dan is dit wat je moet weten als je met een Tweelingen op stap gaat.

5 weetjes over daten met Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn geboren tussen 21 mei en 21 juni. Tweelingen staan bekend om de vele mooie, maar soms ook uitdagende eigenschappen. Iets waar je zeker mee te maken krijgt als je met iemand van dit sterrenbeeld gaat daten. Ben je benieuwd hoe dit teken in de liefde is? Aan de hand van de volgende vijf dingen leer je dit sterrenbeeld alvast beter kennen.

1. Een Tweelingen is charmant

Van alle sterrenbeelden kan niemand je zo snel om zijn of haar vinger wikkelen als Tweelingen. Dit teken is erg charmant en geestig. Je scoort bonuspunten als je net zo levendig en geanimeerd gesprekken kunt voeren als dit sterrenbeeld zelf.

Lees ook: 5x waarom slimme vrouwen meer moeite hebben met daten

2. Een Tweelingen vermijdt conflicten

In de beginfase van het daten loop je – hopelijk! – niet zo snel tegen problemen aan, maar mocht je een toekomst voor je zien met een Tweelingen, dan is het handig om te weten dat dit teken conflicten vermijdt als de pest. Hoe communicatief dit sterrenbeeld ook is, zo teruggetrokken wordt hij/zij zodra er confrontaties ontstaan.

3. Een Tweelingen houdt van positiviteit

De weg naar het hart van Tweelingen is mede door positiviteit. Omdat dit sterrenbeeld er niet automatisch vanuit gaat dat een date op iets serieus uitloopt, zul je hem of haar op andere manieren voor je moeten winnen. Tweelingen die een partner zoekt, zoekt iemand die optimistisch in het leven staat, zijn of haar geest prikkelt en passie stimuleert.

Lees ook: 7 lezeressen over daten na je 40ste: ‘Ik ging met een BN’er’

4. Tweelingen is onafhankelijk

Geef Tweelingen de ruimte als je hem/haar vaker wil zien dan één date. Dit teken is van nature onafhankelijk en vrij. Maak je intenties duidelijk: is dit een avontuurtje voor één, twee of misschien drie nachten, of wil je meer? Als je dit sterrenbeeld vrijlaat en meegaat in zijn of haar avontuurlijke karakter, kan er iets moois ontstaan.

5. Tweelingen leeft voor plezier

Neem je het leven te serieus? Dan is er weinig kans van slagen. Tweelingen houdt van plezier en wil geprikkeld worden. Aan de andere kant verlangt dit sterrenbeeld naar stabiliteit in een serieuze relatie, maar is hij/zij door de onzekere aard onvoorspelbaar. Je weet niet snel wat je krijgt, wat daten zowel spannend als uitdagend maakt.

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images