Ben je een Weegschaal? Dan is dit je slechtste eigenschap

Ben je een Weegschaal? Dan is dit je slechtste eigenschap

Ben je geboren tussen 23 september en 22 oktober? Dan is jouw sterrenbeeld Weegschaal. Je sterrenbeeld en geboortehoroscoop zeggen veel over je karakter. Dit zijn jouw minder mooie eigenschappen.

Eigenschappen van een Weegschaal

Veel mensen vinden het fijn om met iemand met het sterrenbeeld Weegschaal om te gaan. Je bent niet alleen grappig en slim, maar je bent ook de beste persoon om ruzies op te lossen en te bemiddelen tussen twee mensen. Van nature ben je direct, hecht je veel waarde aan gerechtigheid en kun je als de beste verschillende standpunten bekijken voordat je zelf je oordeel velt.

Aan de andere kant ben je ook uitdagend. Je geniet er stiekem van om mensen zich ongemakkelijk te laten voelen door ze uit balans te brengen. Je humor is soms wat… onorthodox. Je kunt grappen maken ten koste van een ander en daar zelf het hardst om lachen. Dat hoort bij één van de slechtste eigenschappen van dit teken.

Lees ook: Deze sterrenbeelden passen het beste bij een Weegschaal

Kwetsend

Waar je aan de ene kant verlangt naar harmonie en balans, kun je in mindere tijden en bij ruzies ook in woede uitbarsten en bovenal kwetsend zijn. Dat is misschien wel je slechtste eigenschap. Dan ben je lastig in de omgang en lijkt het net alsof je niet om je dierbaren geeft. Je vindt het dan lastig om interesse in anderen te tonen, iets wat je niet in dank wordt afgenomen. Het is geen excuus, maar dit sterrenbeeld vindt het moeilijk om te weten hoe dat moet. Of hoe het hoort te zijn. Probeer je in ieder geval wat liever op te stellen als je niet lekker in je vel zit. Niet alleen naar anderen toe, maar ook naar jezelf.

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images

Bente de Bruin