Ben je een Schorpioen? Dan is dit je slechtste eigenschap

Ben je een Schorpioen? Dan is dit je slechtste eigenschap

Ben je geboren tussen 23 oktober en 22 november? Dan is jouw sterrenbeeld Schorpioen. Je sterrenbeeld en geboortehoroscoop zeggen veel over je karakter. Dit zijn jouw minder mooie eigenschappen.

Eigenschappen van een Schorpioen

Ben je een Schorpioen? Dan ben je veel. Verleidelijk bijvoorbeeld, van nature sexy maar stijlvol en een echte aandachttrekker. Niemand is zo vastbesloten en doelgericht als jij. Je bent mysterieus en houdt van diepgang, tegelijkertijd ben je intuïtief en staat loyaliteit hoog in het vaandel.

Je doet je niet snel anders voor dan je bent, what you see, is what you get. De touwtjes houd je stevig in handen en de controle geef jij niet weg. Maar als iemand je naait, vind je het moeilijk om diegene te vergeven.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden passen het beste bij een Schorpioen

Bezitterig

Eén van je slechtste eigenschappen is dat je als Schorpioen bezitterig bent. Je wil alles weten en kunt nogal jaloers zijn. Als iemand je vergeet om iets belangrijks te vertellen, of als iemand je heeft gekwetst, word je zo boos dat je verbaal gemeen wordt en ben je in staat om wraak te nemen.

Je kille houding werkt dan niet mee. Weg is die charmante Schorpioen die anders mensen om haar vinger windt. Je denkwijze is zwart-wit en je vindt het moeilijk om tot een compromis te komen. Daarom is ruzies uitpraten niet je beste kwaliteit. Toegeven dat je fout zit of dat je hebt gefaald doe je niet zo snel, waardoor een ruzie het einde van een relatie kan betekenen.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Schorpioen

Vriendin’s favoriet

Iedereen is weleens jaloers en bang dat zijn/haar partner vreemdgaat, ook als achteraf blijkt dat er niks aan de hand was. Jaloezie wordt echter ziekelijk als je voortdurend jaloers bent terwijl daar geen aanleiding voor is. Ziekelijke jaloezie heeft ingrijpende gevolgen voor je relatie en je zelfbeeld. Leven met ziekelijke jaloezie of met een partner die daar last van heeft is dan ook niet altijd even makkelijk. Gelukkig is er ook veel dat je zelf kunt doen om van je jaloerse gevoelens af te komen. Lees bijvoorbeeld het boek Omgaan met ziekelijke jaloezie. Voor meer info klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images

Pieternel Dijkstra