Voor deze sterrenbeelden wordt juli een geweldige maand

Voor deze sterrenbeelden wordt juli een geweldige maand

De sterren hebben heel wat in petto voor de maand juli. Niet alleen word je getrakteerd op een supermaan, ook gaan de volgende vier sterrenbeelden een bijzonder goede tijd tegemoet.

Juli een goede maand voor deze sterrenbeelden

Benieuwd naar wat juli voor jou in petto heeft? Op het gebied van liefde, carrière en persoonlijke groei heeft het universum veel moois in petto voor de sterrenbeelden Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok.

Ram

Voor jou staat deze maand in het teken van je huis en familie, Ram. Je gaat over tot actie, stilstaan en nadenken is niet aan jou besteed. Je merkt dat je behoefte hebt om meer in contact te staan met je emoties. Breng veel tijd door met je familie, maar ook in je eigen huis. Het is oké als je daardoor minder behoefte hebt aan sporten. Ga lekker genieten van het comfort van thuis.

Kreeft

Het is natuurlijk al jouw seizoen, Kreeft. Waarschijnlijk voel je veel emoties door je heen gaan. Van nature voel jij jezelf en je gevoelens al goed aan. Waar je deze maand aan gaat werken, is je gevoel volgen zonder dat je je laat beïnvloeden door anderen. Dit is jouw kans om jezelf op nummer één te zetten. Wat geeft jou een goed gevoel? Hoe en waar voel jij je veilig en bij wie vind je steun? Voorzie jezelf in je behoeften, daar voel je je het gelukkigst bij.

Weegschaal

Er staat iets te gebeuren op het gebied van je carrière en je leven als werkende professional. Dit is jouw tijd om te bepalen waar je voldoening uithaalt. Of misschien rond je net iets af waar je onwijs trots op bent. Het is jouw maand om naar voren te treden en in de schijnwerpers te staan. Aan de andere kant ben je zowel zorgzaam als ondersteunend naar je collega’s toe, waardoor je een gewaardeerd teamlid bent. Mensen zullen daar bewondering voor hebben.

Steenbok

Als je als Steenbok ergens veel behoefte aan hebt, dan is het wel steun en zekerheid binnen alle relaties die je kent. Daar ligt de focus op in juli. Van nature ben je iemand die logisch nadenkt, maar dit keer ben je meer in touch met je gevoelens. Je verlangt naar troost en verzorging. Misschien dat het wat ongemakkelijk voelt om te ontvangen, maar zodra je ervoor openstaat, krijg je er veel intimiteit voor terug. Stel jezelf eens kwetsbaar op. Daardoor verdiep je de banden in je relatie en vriendschappen.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily
Foto: Getty Images