vriendinnen

10 dingen die je herkent als jullie vriendinnen zijn sinds de basisschool

Heb jij het geluk dat je nog altijd bevriend met jouw beste vriendin van de basisschool? Dan herken je déze dingen zeker.

1. Gewoontes

Als je samen met iemand opgroeit, kom je vaak stiekem toch best wel veel te weten over de ander. Misschien luisterde je beste vriendin altijd naar een bepaalde artiest of was ze altijd te laat met schoolopdrachten. Bepaalde gewoontes vergeet je nu eenmaal niet zo snel en hier kunnen jullie nog altijd samen om lachen.

2. Verliefdheid

Je kunt je de periode waarin jouw beste vriendin verliefd was op die jonge gymleraar of die jongen die bij de lokale snackbar werkte, nog goed herinneren. Ook al begreep je de verliefdheid niet helemaal, je zult het nooit meer vergeten.

3. Namen

Jullie kunnen vast een lijstje met namen maken van alle jongens/meisjes waar jullie verliefd op zijn geweest. Misschien hadden jullie zelfs bijnamen, zodat jullie overal en altijd ongegeneerd over hem/haar konden praten.

4. Outfits

Er was vast wel één favoriete outfit die je beste vriendin vaak droeg. Een bepaalde spijkerbroek of een rokje dat altijd uit de kast werd getrokken als er ergens een feestje was.

5. Dat ene ding, dat toen gebeurde

Doordat jullie samen opgroeiden, maakten jullie veel dezelfde dingen mee. Jullie hebben nog altijd niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. ‘Jawel, dat weet je wel. Dat ene ding, dat toen gebeurde. Dat was zo grappig’.

Lees ook: Is het wel gezond om elke dag te sporten? Dít zeggen experts

6. Broers/zussen

Als je beste vriendin van de basisschool ook nog een broer of zus had, weet je vast ook veel over hem/haar. Het blijft leuk om samen herinneringen op te halen.

7. Zenuwachtig

Jij weet als geen ander hoe je vriendin praat als ze erg zenuwachtig is. Je kunt je al die zenuwslopende spreekbeurten en boekbesprekingen maar al te goed herinneren.

8. Geheimen

Er zijn van die dingen die je liever niet aan je ouders vertelt als je jong bent. Feestjes of spijbelmiddagen waar je ouders tot op de dag van vandaag niks van afweten. Dat zal altijd jullie geheim blijven.

9. Emotioneel

Jij weet hoe je jouw beste vriendin aan het lachen maakt, maar je weet ook welke dingen haar verdrietig maken. Een bepaald boek of een film die nog altijd emoties opwekt.

10. Doopnamen

Er komt altijd een moment waarbij jullie doopnamen of bijnamen worden besproken. Jij weet die van haar, en andersom. Vaak weet je ook nog precies naar welke familieleden ze verwijzen of welke betekenis ze hebben.

Lees ook: Déze goede voornemens zorgen voor een nog betere relatie in 2022

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *