goede voornemens

Déze goede voornemens zorgen voor een nog betere relatie in 2022

December is de maand waarin je terugkijkt, maar ook doelen maakt voor het nieuwe jaar. Déze goede voornemens zou ieder koppel moeten maken.

1. Financiën

Voor veel koppels vormen de financiën vaak een discussiepunt. Financiële stress kan een enorme druk op jullie relatie leggen en dit willen jullie natuurlijk voorkomen. Misschien was afgelopen jaar een uitdaging, maar jullie zijn nog altijd bij elkaar en hier mogen jullie trots op zijn. December is de maand waarin jullie kunnen terugblikken en financiële doelen kunnen opstellen voor het volgend jaar. Zoek naar een realistisch doel dat jullie meer vrijheid of zekerheid zou kunnen bieden. Denk aan onderwerpen als sparen, het kopen van een huis en op een slimme manier met jullie geld omgaan.

2. Koppel

Laten we eerlijk zijn, de afgelopen jaren waren voor veel koppels een uitdaging. Misschien moesten jullie allebei thuiswerken en dit leidde tot spanningen en irritaties. Probeer als koppel na te gaan welke dingen goed gaan in jullie relatie en aan welke punten jullie nog echt moeten werken. Wat voor andere koppels werkt, hoeft niet voor jullie te werken. Misschien willen jullie beter naar elkaar gaan luisteren of meer dankbaar zijn voor wat jullie samen hebben opgebouwd. Ook kun je denken aan goede voornemens op het gebied van seks en intimiteit.

Lees ook: Wie houden zich beter aan goede voornemens: mannen of vrouwen?

3. Persoonlijk

Jullie kunnen alleen een fijne relatie hebben, als jullie als individu ook gelukkig zijn. Het is daarom erg belangrijk om ook individuele doelen op te stellen. Misschien wil je nog in je eentje gaan reizen of zou je wel een carrièreswitch willen maken. Bespreek dit met elkaar. Zo kunnen jullie elkaar motiveren om aan deze doelen te werken.

Lees ook: Zó ga je aan de slag met goede voornemens op basis van je karakter

Foto: GettyImages
Bron: Purewow.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.