vrouw winter vrolijk

Voor dít sterrenbeeld zal 2021 een geweldig jaar worden

2021 zal hopelijk voor ons allemaal een jaar vol positiviteit worden. Astrologen voorspellen vooral voor dít sterrenbeeld een geweldig jaar.

Jupiter en Saturnus

In december blijken de planeten Jupiter en Saturnus erg dicht bij elkaar te zijn gekomen. Dit is al vaker gebeurd, maar toen stond het samenkomen van de planeten in teken van het aarde element. In december 2020 kwamen de planeten Jupiter en Saturnus sinds 400 jaar samen in het water element. Deze gebeurtenis heeft positieve gevolgen, aldus de astrologie.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een goed gesprek met haar partner

Ontdekkingen

Jupiter zorgt ervoor dat je gemakkelijker nieuwe ideeën ontwikkelt en Saturnus zorgt voor de nodige structuur. De combinatie van deze twee planeten zorgt er dus voor dat je nieuwe ideeën ook daadwerkelijk vorm kunt geven. Vooral voor de Waterman heeft deze ontwikkeling positieve gevolgen. Zo wordt de creatieve en avontuurlijke kant van de Waterman geactiveerd. De Waterman zal zich hierdoor zowel enthousiast, als overweldigd voelen.

Lees ook: Déze vier sterrenbeelden kunnen het slechtst liegen

Waterman

Voorspelt wordt dat de Waterman zich in 2021 erg energiek zal voelen. Wel moet de Waterman opletten dat hij/zij niet te hard van stapel loopt en zijn/haar energie niet te snel verspilt. Vooral op het gebied van liefde en geld zal de Waterman positieve groei doormaken.

Lees ook: Déze wijn past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Foto: GettyImages
Bron: MindBodyGreen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen