vrouw flirten

Déze vier sterrenbeelden kunnen het slechtst liegen

Terwijl sommige mensen iets te goed zijn in liegen, kunnen anderen hun gezicht maar lastig in de plooi houden. Hoor jij bij de laatste groep, dan is de kans groot dat je een van deze sterrenbeelden hebt.

Boogschutter

Jouw gezicht spreekt altijd boekdelen, en daar heb je helemaal geen problemen mee. Je hebt een hekel aan liegen, en doet het zelf daarom ook niet. Mensen kunnen jou alles vragen, en je zult altijd een eerlijk antwoord geven. De waarheid komt immers toch altijd boven tafel.

Ram

Hoewel veel mensen liegen om de ander geen pijn te doen, ben jij van mening dat eerlijk zijn nog altijd beter is. De waarheid is soms nou eenmaal niet leuk om te horen, en je bent niet bang om deze te vertellen. Anderen kunnen voor eerlijk advies dan ook altijd bij jou terecht.

Kreeft

Hoewel je soms wel probeert om een leugentje om bestwil te vertellen, lijken anderen je altijd direct door te hebben. Je gezicht spreekt nou eenmaal boekdelen. Daarnaast heb je nou eenmaal een hekel aan liegen, dus zorgt het er ook nog eens voor dat je je slecht voelt.

Maagd

Leugentjes om bestwil zijn niet aan de Maagd besteed. Liever kies jij ervoor om de keiharde waarheid te vertellen. Eerlijkheid duurt nou eenmaal het langst, en anderen kunnen dan ook altijd bij jou terecht voor een oprecht oordeel of advies.

Bron: tipsenweetjes
Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Bruce
    Serieus boogschutter eerlijkheid op 1 , 🙄🙄🙄🙄😅😅😅😅😅😅 ben ik namelijk altijd blijkbaar de verkeerde boogschutter tegen gekomen .Zijn niet in hun eerste leugentje gestikt , of het is hun weg , dus hun waarheid . Maar ik heb weer gelachen.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen