koppel bed

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een goed gesprek met haar partner

De Vissen verdiept zich in spiritualiteit en de Tweelingen start met een leuke cursus. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Steenbok

22-12/20-01
Door je financiële situatie raak je vaak gefrustreerd. Je voelt je nogal beperkt in je vrijheid. Een gesprek hierover leert je kijken naar wat er wél kan, en niet naar wat er niet kan. Laat je ideeën hierover los, dat brengt je veel meer.

Typisch Steenbok

Als kind had je al een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet in situaties vaak waar het naartoe gaat en hoe je daar kunt komen. Hierdoor neem je vaak de leiding, soms zonder dat je dit per se wilt. Mensen vertrouwen je nu eenmaal en zien jou als een stabiele, betrouwbare factor.

Waterman

21-01/19-02
Je gaat anders met geld en materie om doordat je je meer in spirituele onderwerpen verdiept. Iemand in de familie heeft er moeite mee dat je een grens stelt. Leg vriendelijk uit waarom je dat doet. En dat het niet is om die ander te pesten.

Vissen

20-02/20-03
Met een goede vriendin heb je geregeld contact. Verder ben je vooral aan het verdiepen in spiritualiteit en lees je hier veel over. Dat roept een discussie in je omgeving op over wat wel en niet waarheid is.

Ram

21-03/20-04
Met een vriendin verloopt het contact stroef. Dat is al een tijdje zo en je vraagt je af wat je hiermee moet doen. Mogelijk heeft een andere vriendin het antwoord. Op je werk valt niet zo veel te doen. Tijd voor een paar vrije dagen?

Stier

21-4/20-05
Het nieuwe jaar start wat minder goed op je werk. Hier krijg je meteen veel op je bordje. En eerlijk gezegd zit je daar niet op te wachten. Met een vriendin heb je een fijn en filosofisch gesprek. Dat inspireert je enorm. 

Tweelingen

21-05/21-06
Je bent gestart met een leuke cursus, maar een vriendin heeft hier commentaar op. Is ze soms jaloers? Met je partner heb je fijne dagen. Jullie besteden meer aandacht aan elkaar en tussen de lakens is het hemels.

Kreeft

22-06/22-07
Je partner heeft een idee voor een reis. Voor nu blijft dat nog even bij dromen. Verder bespreken jullie je financiële situatie. Jullie zijn het niet met elkaar eens hoe je hiermee moet omgaan. Met collega’s heb je het naar je zin. 

Leeuw

23-07/23-08
Je merkt dat bepaalde klachten verdwijnen als je het wat rustiger aan doet. Daarnaast besteed je veel tijd aan creatieve hobby’s. Je probeert je partner er ook van te overtuigen een stap terug te doen. Maar daarvoor heeft hij het helaas te druk. 

Maagd

24-08/22-09
Op je werk is nogal veel te doen. Daarnaast speelt er van alles op de werkvloer. Niet gek dat je na een dag werken doodmoe thuiskomt. Je doet iets gezelligs met je partner. Daar kikker je gelukkig een beetje van op. 

Weegschaal

23-09/22-10
Je werkt vaker thuis en vindt dat wel prima. Je kunt makkelijk afspraken maken via de telefoon of videocall. Daarnaast kun je je kinderen beter in de gaten houden. Momenteel zitten ze in een lastige fase die je goed wil begeleiden.

Schorpioen

23-10/22-11
Je hebt een gesprek met je partner over het huishouden of de opvoeding van je kinderen. Je vindt dat hij zich wel wat meer mag mengen hierin. Een gesprek met een familielid of buurvrouw zet je aan om jezelf meer te vertrouwen.

Boogschutter

23-11/21-12
Een moeizaam gesprek op je werk leidt niet naar de resultaten die je voor ogen had. Geef het nog niet op. Je bent tevreden over je thuissituatie. Het is nog niet honderd procent wat je wilt maar de eerste stappen zijn gezet.

Tekst: Natasja Kuipers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen