Vrouwen met dit sterrenbeeld houden zich niet aan de regels

Vrouwen met dit sterrenbeeld houden zich niet aan de regels

Vind je dat regels er zijn om gebroken te worden? Dan is de kans groot dat je dit sterrenbeeld bent.

Sterrenbeeld dat zich niet aan de regels houdt

Dat rebelse randje heb je al van jongs af aan. Grote kans dat je familieleden lachend verhalen ophalen over hoe jij vroeger kon muiten. Maar hé, geef de schuld maar lekker aan je sterrenbeeld. Het staat namelijk in de sterren geschreven dat jij je niet graag aan de regels houdt. Waar een Stier zich niet snel ergens aan schuldig maakt en een Maagd netjes de regels volgt, is het de Waterman die graag haar rebellerende kant laat zien.

Lees ook: 10 redenen waarom de Waterman zo aantrekkelijk wordt gevonden

Waterman (20 januari – 18 februari)

Dwars, koppig, eigenwijs én een tikkeltje onvoorspelbaar: komen deze eigenschappen jou bekend voor? De Waterman is een intellectueel wezen, maar laat zich niet graag de wet voor laten schrijven. Je leeft het leven zoals jij denkt dat het goed is. Als iemand jou vertelt dat je naar links moet, terwijl je naar rechts wil, dan ga jij gewoon naar rechts.

Omdat je je vaak laat leiden door je hoofd ben je wars van sommige regels. Zeker omdat jij niet snel van gedachten te veranderen bent als er eenmaal iets in je hoofd zit. Maar het is niet allemaal kommer en kwel: je doet alles in je leven met de beste bedoelingen. Bovendien sta je bekend om je objectiviteit, eerlijkheid en je rationele denkvermogen. En tja, dat je soms wat moeite hebt met autoriteit en regels, daar valt dan best nog wel mee te leven.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Freundin, Horoscoop Luna
Foto: Getty Images