Gezond & mooi

Van slimme tandenborstel tot lak: trends voor je tanden

We poetsen trouw twee keer per dag onze tanden, maar er zijn nog veel meer manieren om onze tanden te verzorgen. Dit zijn de trends van nu.

Slimme elektrische borstels

– Door de superzachte siliconen borstel is deze tandenborstel van Foreo speciaal voor gevoelige tanden. Hij is ook nog eens sneldrogend en niet poreus, wat bacteriën tegengaat, Issa 2 sensitive set € 189,- Foreo

– De tandenborstel van Oral B herkent je poetsgedrag en corrigeert: beschermt gevoelig tandvlees, past de snelheid, tijd en druk aan. Genius x luxury vanaf € 319,99 Oral B

Spoelen met olie

Oil pulling: een oude traditie uit India om je tanden en tandvlees in topconditie te houden. Je doet een eetlepel olie in je mond en spoelt hier een kwartiertje mee. Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar kokosolie zou antibacterieel werken en de aanslag op je tanden verwijderen.

> Met frisse biologische munt, Coconut pulling € 29,95 Bloomr

Lees ook3 tips om rosacea onder controle te houden

Bizarre tandentrends

– Lak je tanden. Ja, echt. Het merk Chröm heeft een tandenlak ontwikkeld die hetzelfde werkt als nagellak. Je ‘lakt’ je tanden in de kleur die je wilt, dit blijft 24 uur zitten. Er zit geen smaakje aan en het vervaagt niet wanneer je iets eet of drinkt.

– Ga voor plaksteentjes op je tanden, de zogenaamde tooth gems. Helemaal terug van weggeweest.

Tekst: Whitley Volger.

Lees meer nieuw(s) voor je tanden in Vriendin 34

Ook interessant: Met deze tips slaap je goed als het warm is

Reageer op dit artikel