muziek

Muziek tijdens de seks? Zó kies je de beste afspeellijst

Een afspeellijst die jou en je partner nóg meer plezier bezorgt tussen de lakens? Wij zetten een aantal belangrijke tips op een rijtje.

1. Niet improviseren

Als het nét erg gezellig wordt in bed, heb je geen zin om minutenlang te moeten zoeken naar dat ene fijne nummer. Dit voorkom je door van te voren een speciale muzieklijst samen te stellen met liedjes die jou sexy en zelfverzekerd laten voelen. Je kent vast wel een aantal liedjes waardoor je direct helemaal in de stemming komt.

2. Afspeellijst

Maak een afspeellijst die in totaal één uur tot anderhalf uur duurt. Je kunt beginnen met wat opwindende liedjes, hierna kun je wat heftige/drukke nummers kiezen en je kunt afsluiten met romantische knuffelmuziek.

3. Emoties

Het is nou eenmaal zo dat mensen emoties uit hun omgeving vaak overnemen. Kies daarom dus ook muziek die jou zelfverzekerd en sexy laat voelen. Dit kan per persoon verschillen. De ene persoon heeft wat opzwepende muziek nodig om in de stemming te komen, terwijl de ander een voorkeur heeft voor rustige, romantische muziek.

4. Samen

Vraag je partner om ook zijn of haar sexy nummers in de afspeellijst te zetten. Het is natuurlijk nog leuker als jullie allebei kunnen genieten van de muziek. Door erover te praten, komen jullie erachter welke muziek voor jullie samen het beste werkt.

5. Liedjes

Er zijn bepaalde liedjes die erg populair zijn in de slaapkamer. Denk vooral aan sensuele liedjes, zoals ‘I want your sex’ van George Michael, ‘Pony’ van Ginuwine en ‘Nice and slow’ van Usher. Ook kun je altijd nog online zoeken naar populaire afspeellijsten.

Lees ook: Eva verbrak haar relatie: ‘Alles was perfect, behalve de seks’

Foto: GettyImages
Bron: Wellandgood.com