Ontwerp Zonder Titel 2020 10 26t205922.828

Mensen met déze 6 sterrenbeelden zijn het gevoeligst

Heb jij soms ook zo’n last van de emoties van anderen? Misschien heeft het te maken met je sterrenbeeld. Wij praten je even bij.

Deze 6 sterrenbeelden zijn het gevoeligst.

1. Vissen

Jij wilt het altijd graag goed doen voor iedereen en bent daarnaast erg empathisch. Dit zorgt ervoor dat je je vaak angstig of geïrriteerd voelt. Soms kun je onbedoeld te veel wegzakken in de emoties van anderen. Niet omdat je dit zo graag wilt, maar omdat je de ander zo graag wilt helpen.

2. Stier

Misschien dat je het niet direct verwacht, maar de Stier is is extreem gevoelig voor de emoties van anderen. Door je empathische karakter ben je de beste vriendin die iemand zich kan wensen.

3. Maagd

Jij bent zowel een harde perfectionist als een een ontzettend zachtgekookt eitje. Stiekem ben je heel gevoelig, maar door een muur om je heen te bouwen probeer je jezelf te beschermen.

Lees ook: Bewezen: vriendschappen geven ons écht een warm gevoel

4. Schorpioen

Je komt soms zo hard over, maar eigenlijk ben je heel sensitief Schorpioen. Soms kun je iets te hard pushen wanneer je de ander gelukkig wilt zien.

5. Waterman

Jij staat bekend om je empathische en lieve karakter. Je zult al je tijd besteden om een ander beter te laten voelen. Als de ander jouw empathie niet waardeert, kan dit je nog wel eens boos maken.

6. Tweelingen

Soms kun je je nog wel eens afzonderen. Dit doe je niet vanuit egoïsme, maar omdat je de pijn en het verdriet van anderen te zeer aantrekt. Vraagt iemand jou om hulp, dan zul jij altijd die helpende hand bieden.

Lees ook: Weekhoroscoop: voor dít sterrenbeeld wordt het een romantische week

Foto: GettyImages
Bron: YourTango

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.