seksleven

Door déze 2 huishoudelijke taken te verdelen, verbetert jullie seksleven

Jullie seksleven een boost geven? Uit onderzoek blijkt dat het verdelen van déze huishoudelijke taken een positief effect heeft.

Seksleven

Het verdelen van de huishoudelijke taken heeft een positieve invloed op jullie seksleven. Koppels die de taken goed verdelen, hebben namelijk vaker seks blijkt uit onderzoek. Ook stellen die samen het huishouden runnen, blijken gelukkiger in de liefde. Vooral het verdelen van twee (best wel vervelende) taakjes zou een positieve invloed op het seksleven hebben. Dit zijn het schoonmaken van de badkamer en het afstoffen van de meubels. Koppels die deze taken samen deden, hadden gemiddeld twee keer vaker seks in de maand dan stellen waarbij de vrouw dit alleen moest doen.

Lees ook: 5 tips om jullie seksleven een boost te geven

Communiceren

De verklaring volgens de wetenschappers? Doordat huishoudelijke taken worden verdeeld, ontstaan er geen gevoelens van wrok. Ook wordt je gevoel van tevredenheid vergroot wanneer je aangeeft hulp te wensen in het huishouden. Als je het gevoel hebt er alleen voort e staan, zul je ook minder zin hebben om intiem te zijn met je partner. Je voelt je geïrriteerd en dit heeft geen positief effect op je libido. Door samen de verantwoordelijkheid over het huishouden te dragen, zal jullie seksleven dus verbeteren.

Tip van de redactie

Met de Essential Pleasure Noé Magic Wand Massage Vibrator laat jij al je remmen los en ontdek je het plezier van sensueel genot! Met een stimulerende kop, zachte siliconen en 20 heerlijke vibraties geniet jij van intense stimulatie. Laat al je zorgen los, kom volledig tot rust en verwen jezelf met deze spannende sex toy.

Massagestaaf Met Clitoris Stimulator
Bekijk hier

Lees ook: Muziek tijdens de seks? Zó kies je de beste afspeellijst

Foto: GettyImages
Bron: Marketwatch.com