seks

5 tips om jullie seksleven een boost te geven

Even een dip in jullie seksleven? Dat is helemaal niet gek. Déze vijf tips zorgen ervoor dat jullie niet meer van elkaar af kunnen blijven.

1. Keuken

De keuken is niet alleen de plek waar jullie koken en een kopje koffie drinken. Dit is namelijk de ideale plek om alvast met wat voorspel te beginnen. Voorspel wordt soms overgeslagen, maar is vooral voor veel vrouwen onmisbaar om het seksleven weer wat spannender te maken. De winter is het ideale seizoen om aan de slag te gaan met slagroom en chocoladesaus. Masseer je partner hiermee in en lik dit vervolgens af met je tong. Hierna zijn de rollen natuurlijk omgewisseld.

2. Accessoires

Onderschat de waarde van accessoires in de slaapkamer zeker niet. Ga samen online op zoek naar spannende speeltjes of maak bijvoorbeeld gebruik van een sjaal of een erotisch spelletje. De opties zijn eindeloos.

3. Gebruik je ogen

Neem de tijd om eens uitgebreid naar elkaar te kijken. Door elkaar diep in de ogen aan te kijken, bouwt de spanning zich op. Als je het aandurft, kun je je langzaam uitkleden. Een feestje voor je partner natuurlijk.

Lees ook: Shana: ‘Ik ben aseksueel, maar niemand gelooft het’

4. Daag elkaar uit

Probeer elkaar uit te dagen door opdrachten te verzinnen. Je partner opwinden zonder je handen te gebruiken bijvoorbeeld.

5. Fantasie

Stuur je partner een opwindend berichtje of een e-mail waarin je hem of haar vertelt wat je vanavond van plan bent. Gebruik je fantasie en bezorg je partner rode oortjes op zijn of haar werk. Tegen de tijd dat hij of zij thuis is, kunnen jullie niet meer van elkaar afblijven.

Lees ook: Ellen: ‘Mijn man en ik hebben al tien jaar geen seks meer, en dat is oké’

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.