Ontwerp Zonder Titel 2021 04 26t083303.453

Dít effect heeft alcohol op jou, op basis van je sterrenbeeld

Welk effect heeft alcohol op jou? Ben je er gevoelig voor of word jij nét even wat losser dan normaal? Dít zegt je sterrenbeeld over je drankgewoontes.

Ram

Een Ram kan normaal wat sarcastisch zijn, maar alcohol vermindert deze eigenschap. Een spelletje doen, durven of waarheid kun je beter niet spelen met een Ram. Vaak zijn ze veel te eerlijk met een slokje op.

Stier

Een Stier is een doorzetter en ja, ook op het gebied van uitgaan is dit terug te zien. Terwijl je vrienden boven het toilet hangen of inmiddels al thuis zijn beland, drink jij nog een drankje aan de bar.

Tweelingen

Tweelingen zijn vaak erg sociaal en zijn gemakkelijk in de omgang. Doordat je het met veel mensen goed kunt vinden en je niet goed besluiten kunt nemen, zul je altijd een aantal harten breken.

Kreeft

Normaal gesproken is een Kreeft al het gevoeligste sterrenbeeld uit de dierenriem. Tel daar een paar glaasjes alcohol bij op en je emoties zullen alle kanten opgaan. Na een avondje stappen, kun jij uren piekeren over dingen die je hebt gezegd of gedaan.

Lees ook: Van luieren tot avontuur: dít is jouw ideale zomervakantie volgens je sterrenbeeld

Leeuw

Een Leeuw houdt ervan om in het middelpunt te staan. Vooral als je ook nog wat alcohol nuttigt, vind jij het heerlijk om op het podium te zingen en te dansen. Mensen vinden het heel fijn om jou om zich heen te hebben.

Maagd

Als Maagd ben jij de verantwoordelijke van de groep. Jij drinkt maximaal drie drankjes op een avond en zorgt ervoor dat er tijdens een stapavond geen gekke dingen gebeuren. Iedereen wordt door jou veilig thuisgebracht.

Weegschaal

Jij vindt het geweldig om een avond te gaan stappen. Doordat je veel mensen kent, stel je deze graag aan elkaar voor. Hierdoor ontstaan onverwachts gezellige avonden.

Schorpioen

Een Schorpioen kan zowel aanhankelijk en gevoelig, als afstandelijk en bepalend zijn. Je kunt dus sterk wisselen in emoties. Eén ding is zeker, al jouw emoties zijn intens. Vooral als je ook nog wat alcohol hebt genuttigd.

Boogschutter

Jouw gevoel voor humor en fijne persoonlijkheid, maken jou de perfecte persoon om mee te feesten. Soms kun je wel wat vermoeiend zijn, aangezien je graag verschillende bars en discotheken op één avond bezoekt.

Steenbok

Een Steenbok heeft altijd de controle, althans dit zal hij of zij proberen. Een drankspelletje met een Steenbok? Hij of zij zal er alles aan doen om op de eerste plek te eindigen.

Waterman

Een Waterman is onafhankelijk en doet zijn of haar eigen ding. Als jij ook nog een paar wijntjes hebt gedronken, hangt iedereen aan jouw lippen.

Vissen

Vissen zijn gevoelig en houden van het leven. Dat ene zomerse cocktailtje kan jou nog nét wat gevoeliger maken dan normaal.

Lees ook: Oelala: dít vertelt jouw sterrenbeeld over je seksleven

Foto: GettyImages
Bron: Skyelyfe.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.