Ontwerp Zonder Titel 2022 10 24t140110.706

Dirty talk voor beginners: zó maak jij je partner helemaal gek

Dirty talk: zou je het stiekem wel willen, maar durf je het toch niet helemaal? Met déze tips kun je die onzekerheid loslaten.

Dirty talk

Misschien heb je het wel eens gezien in films of hoor je je vriendinnen er wel eens over: dirty talk. Het verwijst naar het uitspreken of schrijven van seksuele opmerkingen. Een vorm van voorspel waarmee je je partner vóór de seks al rode oortjes bezorgt. Je beschrijft in je berichtje bijvoorbeeld wat je graag met hem of haar zou willen doen tussen de lakens en verwoord misschien wel je diepste seksuele verlangens. Dirty talk is vooral opwindend als jij je honderd procent op je gemak voelt bij je partner (en andersom). Het kan je namelijk kwetsbaar laten voelen en als je er geen ervaring mee hebt, kan het best spannend zijn om ermee te beginnen. Gelukkig hebben we een aantal tips voor je, waarmee je direct aan de slag kan.

Lees ook: Martine: ‘Seks, van mij hoeft het niet meer zo’

Je eigen tempo

Dirty talk klinkt waarschijnlijk erg spannend en voelt als een enorme stap als je er niet bekend mee bent. Toch hoeft het helemaal niet zo spannend te zijn en is het vooral belangrijk om je eigen gevoel te volgen en klein te beginnen. Zie het als een vorm van voorspel waardoor je uiteindelijk de communicatie en intimiteit in jullie relatie verbetert. Wat je zou kunnen doen, is je partner vertellen welke gevoelens hij of zij bij je oproept. Hoe laat je partner jou voelen en waarom vind je hem of haar zo onwijs aantrekkelijk? Als je dit niet durft uit te spreken, kan een berichtje via Whats-App of een briefje ook goed werken. Zo kun je direct de reactie van je partner peilen en ervaar je ook hoe jij je er zelf bij voelt.

Lees ook: Oelala: dít is het effect van de herfst op jouw seksleven

Op je gemak voelen

Dirty talk werkt vaak pas écht op het moment dat jij je op je gemak voelt. Het vertrouwen tussen jou en je partner moet er dus zijn en de manier om dit voor elkaar te krijgen, is door eerlijk en open het gesprek aan te gaan. Vertel je partner wat je opwindend vindt en welke dingen je nog zou willen uitproberen in de slaapkamer. Misschien zijn het enkel fantasieën, maar ook deze wil je misschien wel delen met je partner. Als het vertrouwen er is en jullie van elkaar weten wat jullie sexy en opwindend vinden, dan is het vervolgens ook makkelijker om de ander te verrassen met een spannend en uitdagend berichtje.

Vriendin’s favoriet

Op zoek naar het spannendste speeltje voor de allerbeste orgasmes en optimaal plezier? Maak dan vooral kennis met deze luxe 2 in 1 vibrator. Deze vibrator is speciaal gemaakt om de clitoris en de G-spot te stimuleren voor een onvergetelijke ervaring. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Bewezen: samen met je partner lezen, kan jullie seksleven verbeteren

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.