Ontwerp Zonder Titel 2021 04 26t114714.798

5 tips waarmee seks in bad wél gegarandeerd een succes wordt

Seks onder de douche is een veelbesproken onderwerp. Seks in bad lijkt iets minder populair. Dit terwijl deze optie eigenlijk een stuk veiliger is.

1. Relaxen

Een bad wordt vaak als romantisch gezien. Samen met je partner je onderdompelen in warm water. Wat kaarsjes en een romantisch muziekje op de achtergrond maken het beeld compleet. Sop elkaar lekker in en kies voor fijne geuren als lavendel en ylang-ylang. Ontspannen is natuurlijk stap één.

2. Oppervlakte

Een bad geeft, ten opzichte van een douche, veel meer opties voor seks. Zo kun je bijvoorbeeld op de badrand gaan zitten waardoor je partner jou oraal of met de hand kan bevredigen. Een voordeel is dat je partner het niet koud zal krijgen door het warme water.

Lees ook: 4 tips waarmee seks onder de douche wél een succes wordt

3. Speeltjes

Seksspeeltjes zijn zeker niet alleen maar voor de slaapkamer. Er zijn namelijk een heleboel speeltjes die ook geschikt zijn voor in het water. Lees natuurlijk wel altijd eerst even de informatie op de verpakking (of zoek het even op internet). Ook glijmiddel op basis van olie kan voor veel plezier zorgen. Gebruiken jullie een condoom? Dan kan dit glijmiddel beter achterwegen worden gelaten. Dit kan het condoom namelijk laten scheuren.

4. Penetratie

Penetratie kan heel fijn zijn, maar is niet per definitie de beste optie. Er zijn namelijk een heleboel andere manieren om elkaar seksueel te plezieren en penetratie in bad is hard werken. Wil je toch het liefst seks? Kies dan voor standjes als doggy style en de lotus.

5. Voorbereiding

Gaan jullie voor het eerst samen in bad? Bespreek eventueel wat jullie graag zouden willen. Iedereen heeft andere voorkeuren en niets is gek. Laat ook het bad niet al te vol lopen om de kans op overstromingen te verkleinen.

Lees ook: Oelala: dít vertelt jouw sterrenbeeld over je seksleven

Foto: GettyImages
Bron: Shape.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen