Geen categorie

Vriendin troosten? Deze gezonde pizza helpt een handje

Valentijnsdag nadert. Tijd voor hartjes en rozenblaadjes, maar niet voor iedereen. Zo blijkt uit onderzoek dat veel relaties rond Valentijnsdag juist op de klippen lopen. Voor vriendinnen die hun eenzame vriendin een hart onder de riem willen steken, lanceert pizzabedrijf Magioni een speciale valentijnspizza in de vorm van een hart.

Bij een gebroken hart hoort natuurlijk lekker eten. De pizza's van Magioni bestaan voor 40% uit groenten en bevatten hierdoor slechts 207 calorieën per 100 gram. Dit is een stuk gezonder dan een 'echte' pizza. Verantwoord genieten dus. 

Uit onderzoek blijkt dat het rond Valentijnsdag een populaire tijd is om een relatie te verbreken. Data journalisten David McCandless en Lee Byron maakten aan de hand van onder andere Facebook updates een overzicht waarin te zien is dat Valentijnsdag en Kerst erg populair zijn om een punt achter de relatie te zetten. 

Nieuwsgierig geworden naar de pizza's? Via Magioni kun je vanaf 6 februari de pizza's bestellen inclusief handgeschreven kaartje voor € 7,50. Wees er wel snel bij want op=op. 

Reageer op dit artikel

Instagram