Geen categorie

Win elke dag een Staatslot!

Van donderdag 13 oktober 2011 tot en met woensdag 19 oktober 2011 geeft Vriendin.nl ELKE DAG een Staatslot weg voor de trekking van 10 november!

Een huis, een auto, op vakantie, uit de schulden, een mooi cadeau, eindelijk trouwen, een groot feest, dat zijn nog maar een paar dingen die je zou kunnen kopen met de jackpot van de Staatsloterij. Voor de trekking van 10 november geeft Vriendin.nl Staatsloten weg. Om 10.00 morgenochtend komt het eerste Staatslot op de site, zorg dat je er bij bent en kans maakt op een lot én dus een grote geldprijs. Helemaal voor niets!

Je hoeft niet ingelogd te zijn of uit te leggen waarom je kans zou willen maken, iedereen kan meedoen. Wel kunnen we zeggen dat er nog een apart Staatslot beschikbaar wordt gesteld via de Vriendin-Twitter (@VriendinRed), Facebook en op het Forum, maar daarover later meer…

Update 13 oktober: Deze actie is gesloten, dit is de winnares

Update 14 oktober: Deze actie is gesloten, dit is de winnares

Update 15 oktober: Deze actie is gesloten, dit is de winnares

Update 16 oktober: Deze actie is gesloten, dit is de winnares

Update 17 oktober: Deze actie is gesloten, dit is de winnares

Update 18 oktober: Deze actie is gesloten, dit is de winnares

Update 19 oktober: Deze actie is gesloten, dit is de winnares 

Reageer op dit artikel

Wat zou jij doen met een miljoen?

Geen flauw idee.

zou het wel heel graag winnen! en dan ens kijken Warhol ermee gaan doen hahaha

Uitgeven aan...

😀 Ik zou met mijn gezin in de zomervakantie een vliegvakantie doen, de tuin opknappen, een leuk feestje voor familie en vrienden en verder zou ik de rest op de bank zetten en er van genieten

Uitgeven aan...

de hypotheek van mijn huis die al 2,5 jaar te koop staat en een nieuw huis kopen om een goede start te maken met mijn huidige vriend

Op de bank zetten!

Voor later, als ik niet meer werk

Uitgeven aan...

mijn kinderen en familie die het slechter hebben dan ik.

Uitgeven aan...

Mijn woning, moet nog een heleboel gebeuren en mijn papa afbetalen, die heeft de huidige verbouwing voorgeschoten

Op de bank zetten!

Eerst op de bank zetten, afbetalingen regelen, zodat ik niet meer rood sta. Dan familie wat geven, auto, nieuwe kleding, nieuwe bank, vakantie. Eindeljik….

Uitgeven aan...

Een reis met de kinderen en kleinkinderen
en huis kopen in de buurt bij mn dochter .

Uitgeven aan...

de verbouwing van ons huis en daarna heerlijk op vakantie gaan met mijn ouders en rest van de familie.

Uitgeven aan...

Hyotheek en een auto

Op de bank zetten!

Omdat ik dan even de tijd heb om er goed over na te denken wat ik met het geld ga doen. Misschien een nieuw huis kopen? Of toch wat anders? Ik weet het nu nog niet.

Uitgeven aan...

studie voor de kinderen en de rest….lekker goed op vakantie:)

Uitgeven aan...

geleende geld terug geven,een goed bedrag op de spaar zetten,en eindelijk eens een goeie vakantie met me gezin. me beste vriendin en me schoonouders een leuk bedragje geven, en dan het huis lekker opknappen.

Uitgeven aan...

Als het kon,nooit meer werken.

Uitgeven aan...

Heel veel leuke dingen en zou ook wat op mijn spaarrekening zetten en daar rente van trekken. Verder zou ik of stoppen of minder gaan werken. Dat lijkt me wel wat.:D

Uitgeven aan...

Een heerlijke vakantie, ver weg van het Hollandse herfstweer ! En mijn dochters kunnen dan zorgeloos studeren. Dat vind ik belangrijk

Uitgeven aan...

spulletjes voor de kleine meid die komt in januari!

Uitgeven aan...

spulletjes voor de kleine meid die komt in januari!

Geen flauw idee.

Ik denk een gedeelte op de bank zetten en de rest verbrassen aan kadootjes voor familie en vrienden. En natuurlijk m’n man en mij ‘ns lekker verwennen.

Uitgeven aan...

Een nieuwe auto, vakanties, ja een hoop leuke dingen

Uitgeven aan...

Van alles,lening afbetalen etc en natuurlijk leuke vakantie of zo,camper kopen enz.

Uitgeven aan...

Uitgeven aan van alles,lening afbetalen,camper kopen om te reizen,leuke vakantie,etc.

Uitgeven aan...

:inlove: Ik wil graag een nieuwe auto willen kopen. Zodat ze veilig op haar werk kan komen. En ik zou me zelf goed verwennen, ook met schoppen.En graag wil ik in de voetsporen van me overleden vader, een reis naar Indonischie willen. Samen met me man.

Uitgeven aan...

Ons huis opknappen ,reizen en met mijn 89 jarige moeder leuke dingen doen,mijn 3 dochters geld geven zodat ze een huisje kunnen kopen..

Uitgeven aan...

Ik zou een knus klein huisje kopen voor mij en mijn kinderen en dit op laten knappen en ons laten verhuizen. Ik zou een nieuwe auto kopen en ervoor zorgen dat mijn kinderen en neefjes later kunnen studeren. Ik zou mijn zus (en kids ) en mijn ouders meenemen op vakantie en zorgen dat ook zij financieel geen zorgen hebben. Ik zou ook een goed doel kiezen om te steunen. Dan blijft er vast nog wel iets over zijn om voor de kinderen opzij te zetten voor later en voor mezelf achter de hand te houden. Wanneer ik dit alles niet overdrijf moet dit allemaal makkelijk kunnen met een miljoen!

Uitgeven aan...

zou er leuke dingen van doen die ik anders niet kan doen, en zou ook aan goede doelen en anderen wat geven die het goed kunnen gebruiken

Uitgeven aan...

Een nieuwe auto, ander huis, lekker naar een warm land op vakantie en de rest op de bank zetten. Oja, ik zou ook iets aan de kankerfonds nederland geven, want het is hard nodig!!!!

Uitgeven aan...

zorg inkopen voor het helpen verzorgen van mijn man, kan het bijna niet meer aan om dag en [vooral]nacht hem te helpen

Uitgeven aan...

Een nieuw bed, nieuwe kleren voor het hele gezin, een verre vakantie, gedeelte geven aan familie en dan blijft er nog genoeg over waar ik even goed over na zou denken.

Uitgeven aan...

zorg inkopen om voor mijn man te blijven zorgen, het begint heel zwaar te worden om dag en [vooral in de] nacht voor hem te zorgen.
Hulp hierbij zou echt uitlomst bieden zodat ik ook nog een eigen leven heb

Uitgeven aan...

mijn hypotheek zodat wij in deze onzekere fin tijden daar geen zorgen meer over hoeven te hebben

Uitgeven aan...

… een vakantie van de kinderen

Uitgeven aan...

Samen met de kids een mooie reis maken.

Uitgeven aan...

mezelf, vrienden, mijn familie en mijn huis.

Uitgeven aan...

Een mooie reis maken met mijn kids kleinzonen en mijn lieve man. Dus het hele gezin

Uitgeven aan...

mijn huis verbouwen, onze tuin mooi maken, mooie garage neerzetten, schuld af betalen aan moeders, hypotheek deels aflossen, op vakantie gaan, een keer lekker shoppen voor ons gezin, deel schenken aan goed doel en de rest bewaren voor later!;)

Uitgeven aan...

Ik zou de school van onze kleinkinderen ondersteunen met een leuke verrassing voor alle leerlingen.En een groot bedrag gaat naar het team van onze zoon die volgend jaar de alp duzes gaan fietsen in de strijd tegen kanker.

Uitgeven aan...

we ziiten te springen om een nieuwe auto, de tuin moet heringericht worden, dus een mooie klus voor een tuinman. Verder willen we nog graag nieuw meubilair voor onze net aangebouwde woonkeuken en willen nog graag wat op de bank zetten. Dus wensen genoeg.

Op de bank zetten!

en dan van de rente leuke dingen doen !!
lekker op vakantie gaan , mooie harley aanschaffen en lekker gaan touren.

Uitgeven aan...

we zitten te springen om een nieuwe auto. Verder moet de tuin opnieuw ingericht worden. Ook willen we nog graag nieuw meubilair voor onze net aaangebouwde woonkeuken met serre. En we willen nog graag wat op de bank zetten.
Dus wensen genoeg.:D

Op de bank zetten!

van de rente leuke dingen gaan doen,zoals harley kopen en lekker ermee gaan toeren.

Op de bank zetten!

Dan wordt het nog meer 😀 😀 😀 Denk dat ik eerst eens goed moet nadenken over wat te doen met een miljoen, over de balk smijten kan altijd nog. Vind het wel belangrijk dat je een appeltje bewaard voor later.

Uitgeven aan...

AAN ALLEMAAL LEUKE DINGEN EN FAMILIE EN VRIENDEN TRACTEREN EN DINGEN DIE ANDERS GEWOON NIET KUNNEN!!!

Uitgeven aan...

aan een elektrische fiets waarvoor ik allang aan het sparen ben

Uitgeven aan...

nieuwe (Riverdale) inrichting, de lang gewenste electrische fiets, een nieuwe auto (de huidige maakt heel vreemde geluidjes 🙁 ) .. en de rest? Vrienden en familie heerlijk verwennen en als er dan nog iets over is naar de spaarrekening….:o

Uitgeven aan...

een paar leuke dingen, een paar nuttige dingen en de rest wegzetten.

Uitgeven aan...

ik zou een leuke eigen woonplek willen met een eigen verpleegkundige

Op de bank zetten!

EERST NADENKEN EN DAN UITGEVEN.

Op de bank zetten!

In 1e instantie op de bank zetten, dan na denken wat ik er het liefst mee wil gaan doen. In ieder geval eerst heerlijk uit eten gaan met mijn familie 😀 en natuurlijk een vakantie boeken!

Uitgeven aan...

Een leuke studie en eindelijk mijn tuin opknappen. Voor de rest lekker genieten en af en toe naar een mooi eiland gaan.

Uitgeven aan...

😉 Ik zou er een leuke studie van betalen. Mijn tuin eindelijke opknappen. Af en toe naar een mooi eiland gaan en voor de rest lekker genieten.

Geen flauw idee.

ik zou er rustig over na moeten denken, denk wel dat ik mijn dochters blij ga maken met een donatie

Uitgeven aan...

een nieuwe badkamer en tuin, op reis met mijn kinderen, aan het goede doel en als er dan nog wat over is gaat het op de bank!

Uitgeven aan...

Mijn badkamer verbouwen en de tuin opknappen, op vakantie met mijn kinderen, omdat ze volgende jaar allemaal slagen (als ’t goed is). Wat naar ’t goede doel natuurlijk en als er wat over is op de bank voor later.

Anoniem

Op de bank zetten!

Eerst even op de bank zetten, dan nadenken over wat ik met het geld wil en kan doen. In elk geval ga ik de mensen wat geven waar ik van hou. Ook wil ik dan geld apart zetten om te besteden als microkrediet en ik wil heel graag een weekje op vakantie naar zwitserland 🙂

Uitgeven aan...

Mijn broer uit de schulden helpen, mijn garderobe aanvullen, met de familie op vakantie en de rest op de bank zetten.

Uitgeven aan...

nieuwe bestrating om het huis en een nieuwe oprit nog wat uitdelen en de rest op de bank!

Uitgeven aan...

Mijn schulden afbetalen, zorgen dat de huur van mijn ouders zo lang ze leven betaald wordt.
Een nieuwe auto (kleintje) kopen en dan heerlijk met mijn kleine meid en mijn vriend op vakantie gaan.
De rest zou ik op de bank zetten voor de toekomst, oa de studie van mijn dochter.

Op de bank zetten!

Eerst op de bank zetten en rustig in mij om laten gaan..het is veel geld! Dan zou ik degenen die mij lief zijn iets geven..(f)

Uitgeven aan...

kunststofkozijnen voor mijn huis, andere auto, en lekker op vakantie met mijn gezin.
De rest gaat op de bank om gewoon lekker van te leven.

Uitgeven aan...

Onze bruiloft volgend jaar.

Uitgeven aan...

Onze bruiloft volgend jaar

Weggeven.

In de eerste plaats geld geven aan mijn kinderen om het huis op te knappen zodat ze eindelijk uit de rommel zijn. Enkele vrienden die het echt nodig hebben uit de brand helpen en nog iets extra’s voor een verzetje en als laatste een wereldcruise voor onszelf, dat is mijn grootste wens.

Op de bank zetten!

een del op de bank want de rente is ook lekker om leuke idngen van te doen. daarnaast vakantie en een aanbetaling op een huisje en wat leuks voor de fam

Op de bank zetten!

uitgeven kan dan altijd nog!!

Uitgeven aan...

een fijne vakantie om eens goed na te denken war te doen met de rest.

Anoniem

Geen flauw idee.

zou het niet weten, echt waar!
ben gezond, heb een baan, een huis, geen schulden,
mischien zoe ik minder gaan werken ofzo.

Geen flauw idee.

eerst zien dan geloven:o

Uitgeven aan...

voor 10 pers. ( familie ) een vliegreis naar de zon, een camper, debet stand wegwerken en een cabriootje, o ja nog wat nieuwe kleren voor iedereen en de rest op de bank!:D

Uitgeven aan...

voor mijn kinderen alles betalen en mijn kleinkinderen eens 1x lekker verwennen dat hebben ze heel hard verdient van 6 tot 10 jaar zijn nog nooit op vakantie geweest en dan mijn zus in de usa bezoeken en dan wat voor mijn eigen kopen en geld sturen voor de kankerfondsdat zou ik doen

Uitgeven aan...

Een groot deel op de bank
Een deel voor goede doelen
Een deel om wensen waar te maken

Geen flauw idee.

Ik zou vanalles wat doen. Mezelf en mijn gezin een beetje meer verwennen, daarnaast familie en vrienden in het zonnetje zetten en wat op de bank voor een appeltje voor de dorst!

Uitgeven aan...

mijn “loon”. Kan ik stoppen met werk en vrijwilligerswerk doen in de zorg.

Uitgeven aan...

om mijn “loon” te betalen zodat ik mijn werk kan opzeggen. En vrijwilligerswerk doen in de zorg.

Uitgeven aan...

Nou dat zou helemaal leuk zijn zo’n grote prijs winnen ik zou iedereen blij maken.

Uitgeven aan...

Eerst stoppen met werken,hypotheek afbetalen de auto en de rest op de bank.

Uitgeven aan...

een aantal goede doelen (onder andere de stichting van mijn collega en een kennis die goed werk verricht in Sri Lanka) en daarnaast bij onse bruiloft volgend jaar wat meer uitpakken dan we nu gaan doen

Uitgeven aan...

een aantal goede doelen (onder andere de stichting van mijn collega en een kennis die goed werk verricht in Sri Lanka) en daarnaast bij onse bruiloft volgend jaar wat meer uitpakken dan we nu gaan doen

Op de bank zetten!

..om eerst even goed na te denken. Dan ga ik op zoek naar een leuk huisje voor mams, een autootje voor dochterlief, verre vakantie voor het hele gezin en een kleinschalig goed doel. Oja…misschien ook nog wat leuks voor mijzelf 😀

Op de bank zetten!

gemakkelijker gaan leven zonder zorgen:inlove:

Uitgeven aan...

Mijzelf, anderen die het nodig hebben en aan goede doelen………..

Anoniem

Uitgeven aan...

Een nieuwe auto en de rest op de bank zetten.

Uitgeven aan...

ik zou een dierenopvang beginnen voor asieldieren die te lang in een asiel zitten

Uitgeven aan...

een ander huis….

Uitgeven aan...

ik zou de caravan van ons weg geven aan goede vrienden.En van het gewonnen miljoen een camper kopen om zo door europa te trekken en dan die plaatsen gaan bezoeken waar ik met de caravan niet kon komen Zo tot ik nog meer contact met de bevolken kon hebben

Anoniem

Uitgeven aan...

de studie van mijn kids geven diedan niet te hoeven lenen bij de stufa

Uitgeven aan...

een huisje met een grotere kamer voor mijn kids!

Uitgeven aan...

Mijzelf heerlijk onbeperkt winkelen:D

Geen flauw idee.

eerst maar eens rustig bedenken

Uitgeven aan...

Ik zou hele leuk dingen gaan doen en het huis opknappen.

Op de bank zetten!

En naar mijn zus gaan die op Bonaire woont. Heb haar nu al zo’n tijd niet meer gezien!

Uitgeven aan...

een huis kopen en een ieuwe auto
ook zal ik mijn familie wat geven en
misschien zelfs met de hele familie een reis maken

Uitgeven aan...

vooral delen met mijn kids, ook voor vakantie en wat sparen

Uitgeven aan...

GENIETEN, GENIETEN, GENIETEN!!!

Uitgeven aan...

Ik zou eerst m’n opa veel geld geven, omdat ik ‘m al 19 jaar beschouw als vader en ben altijd verwend door ‘m, maar dat verdiend ie wel om een mooi bedrag te krijgen, vind ik. En dan een dierendoel steunen met geld, zodat ze weer een mooi uitzicht hebben voor al die liefdevolle dieren, maar ook voor Kika zodat al die kinderen ’t zonnetje weer in het hart mogen hebben. Tenslotte zou ik zelf ook van ’t geld gaan genieten, samen met de baby volgend jaar, m’n vriend en m’n moeder die me elke dag volop aan het steunen is! En ook al is de liefde belangrijker dan geld, toch doe je er veel mensen goed mee!:-)

Uitgeven aan...

Een heerlijke vakantie(y) , een nieuwe auto(k) , een nieuw huis en inrichting:D , aan mijn ouders:inlove: en wat overblijft op de bank voor dingen zoals de toekomstige studies van mijn dochters die vast veel geld gaan kosten:( …..!

Op de bank zetten!

Ik zou met mijn gezin en opa en oma op vakantie gaan. En een verbouwing aan het huis laten doen. En een groot deel storten op de rekening van mijn zoon.

Uitgeven aan...

Studie voor de kinderen

Uitgeven aan...

huis opknappen, vakantie met het gezin om bij te komen van alle ellende

Uitgeven aan...

Ik zou het uitgeven aan een nieuw huis, lekker nog een keertje opnieuw bouwen en mijn huis precies zo maken als ik het zelf wil. Het hoeft niet groot te zijn, als ik maar een “thuis” kan maken!

Uitgeven aan...

de verhuizing die eraan komt als het appartement is verkocht!

Uitgeven aan...

Ik zou eindelijk aan mijn rijbewijs gaan beginnen! Dat heb ik financieel nooit kunnen betalen, en als ik geslaagd ben natuurlijk een autootje kopen en ook een nieuwe auto voor mijn man.

Uitgeven aan...

een heerlijke vakantie naar een zonnig oord

Uitgeven aan...

een huis (met stip op 1 😀 ) en daarna een heerlijk lange vakantie ergens in de zon. De rest zou ik nog even bewaren.

Op de bank zetten!

eerst op de bank zetten en dan op het gemakkie kijken wat we ermee gaan doen…..;) 😉

Uitgeven aan...

Al vanaf kinds af aan ben ik een hele grote Disney fan. Als ik een miljoen zou winnen zou ik in ieder geval de Disney parken gaan bezoeken, rondreis door Amerika maken, veel geld weggeven en ook op de bank zetten.

Uitgeven aan...

ik zou eerst mijn schulden afbetalen en dan een auto kopen die weer jaren mee kan en als ik geld over heb mensen helpen die het nodig hebben met kleine kinderen zou ze met de sinterklaas en de kerst oud en nieuw een levens pakket willen schenken en wat cadeautjes mensen met een uitkering en de ouderen hebben het al zwaar en die mensen zou ik helpen .ik zou ook een nieuwe rolstoel kopen die van mij is versleten maar je moet er jaren mee doen voor dat je misschien weer een nieuwe krijgt die aan je lichaam is aangepast. de gemeenten moeten bezuinigen en er word ook zo op de zorg bezuingt straks heb ik geen hulp meer en dan zou dit geld bedrag mij goed van pas komen kan ik zelf iemand in kopen die mij kan en wil helpen 😉

Uitgeven aan...

Gedeeltelijk weggeven en ook van genieten met het hele gezin..ff niet denken aan alle rekeningen en elke cent omdraaien.

Op de bank zetten!

:inlove: met het hele gezin op vakantie, de tuin laten aanleggen want dat is ook nogsteeds niet gebeurd en derest sparen voor later

Uitgeven aan...

een B&B in Italie…lekker verhuizen naar een ander land met mijn gezinnetje

Op de bank zetten!

eerst bijkomen van de schok. Daarna de tijd nemen om zoveel geld goed te besteden zodat er geen geldzorgen meer zijn.

Uitgeven aan...

Als ik een groot geld bedrag zou winnen zou ik daar een gedeeltevan uitgeven aan een nieuw huis, wat ik samen met mijn vriend wil kopen. En eindelijk eens een heerlijke verkantie met mijn vriend en 2 kindjes.
Ook zou ik aan mijn 2 goede vriendinnen en broer een bedrag schenken om ze te helpen in deze tijd. Zij hebben allen hun eigen probleempjes en als ik ze finacieel zou kunnen helpen zou ik dat gelijk doen!! Helaas hebben wij zoals de meeste mensen in Nederland dat nu niet.

Uitgeven aan...

Ik ken genoeg mensen die het financieel zwaar hebben en ik zou dan in de gelegenheid zijn hun een financieel steuntje in de rug te zijn, ookal zou het met een boodschappen pakket zijn met verse groente of eens een nieuwe winterjas of schoenen, je hoeft niet groots uit te pakken om iemand blij en gelukkig te maken en ik hoef het niet allemaal voor mezelf

Op de bank zetten!

wow, een appeltje voor de dorst, nergens meer zorgen over te maken, gewoon heerlijk doorleven,en genieten ervan

Uitgeven aan...

Ik zou eerst gaan shoppen zonder op het kaartje te kijken wat iets kost.:D
Daarna zou ik mijn zoon een auto kado doen, hij rijdt 14-11-2011 af en zou voor mijn dochter een zelfde bedrag apart zetten voor als zij ook d’r rijbewijs heeft.
En de rest….. op de bank zetten en goed overnadenken wat hiermee te doen.
Ik zou wel blijven werken, maar wel voor veel minder uren dan ik nu doe.:D

Uitgeven aan...

Een nieuw huis kopen…met alles erop en eraan wat we zouden willen en nu alleen maar van kunnen dromen. (k)

Uitgeven aan...

:inlove: Prachtig mooi huis waar ik met mijn kindjes en man kan genieten van elkaar. Daarnaast voor lieve familie en vrienden ook wat moois kopen. Nieuwe auto waar de kindjes mooi veilig inzitten. En een schitterende nieuwe krabpaal voor de katjes. En nog zoveel meer! haha.

Uitgeven aan...

Een nieuw huis kopen…met alles erop en eraan waar we nu alleen maar van kunnen dromen! 😉

Uitgeven aan...

kaartjes voor Wicked, leuke vakantie, evt verhuizing……

Geen flauw idee.

heb echt geen flauw idee vooral de mensen waar ik om geef in het zonnetje zetten

Uitgeven aan...

andere auto, vakantie en evt. verbouwing aan het huis. Verder zou ik zorgen dat er voldoende op de rekening van de kinderen zou komen, en de rest op eigen rekening zetten!

Uitgeven aan...

disneyreisje met kinderen en kleinkinderen en wat in natura geven aan de mensen op mijn werk en de rest vastzetten om erover na te denken wat er mee te doen:D

Uitgeven aan...

alles waar een mens van geniet !:D

Uitgeven aan...

wij hebben pas een stuk weiland naast ons huis gekocht,daar willen we een mooie tuin van maken.dus een miljoen is welkom!!!!!!!!

Uitgeven aan...

mijn kinderen en kleindochter voor haar studie
en aan hen die het moeilijk hebben

Geen flauw idee.

😀 samen met mijn gezin genieten van heel veel mooie dingen.

Uitgeven aan...

van alles wat ni niet kan auto,de kinderen.zomaar een keer fun winkelen en natuurlijk iets op de bank zetten voor later(k)

Uitgeven aan...

vakanties

Uitgeven aan...

reizen !!!

Anoniem

Uitgeven aan...

een reisje voor mij en een vriendin die het heel erg verdiend.Wat aan stichting aap geven,misschien wel een aapje adopteren als dat kan?

Uitgeven aan...

mezelf. (omdat ik het waard ben)

Uitgeven aan...

een huis en een mooie vakantie

Uitgeven aan...

Ik zou een huis in Thailand kopen bij onze vriendin in de buurt en zou haar en een Thaise vriend een gedeelte geven evenals mijn moeder en zusje

Uitgeven aan...

een huis en vakantie………………..

Op de bank zetten!

Om het heel lanzaam uit te geven aan van alles en nog wat hahahaha

Uitgeven aan...

het 25 jarig huwelijk van mijn ouders en het 50 jarig huwelijk van mijn opa en oma…zodat we een groot feest kunnen houden en met de hele familie op vakantie kunnen gaan

Op de bank zetten!

hypotheek afbetalen en voor de rest genieten

Uitgeven aan...

een mooi huis met hele grote tuin zodat mijn kinderen rustig kunnen spelen.
mijn ouders een nieuwe auto
met de hele familie samen op vakantie!!!

Uitgeven aan...

😮 schulden eens en voor altijd aflossen!

Uitgeven aan...

Het afossen aan mijn lening. En wat geven aan mijn kinderen. En de rest op de spaarrekening, zodat we genoeg hebben voor later.

Op de bank zetten!

lekker voor speciale uitgaven,

Uitgeven aan...

een mooie boot en iets aparthouden voor mijn dochters voor later

Uitgeven aan...

Na een pijnlijke, moeizame scheiding ben ik financieel er flink op achteruit gegaan.
Dit betekent dat ik samen met de kinderen bij aankopen altijd bij mijn banksaldo stil moet staan.
Bij het winnen van een miljoen zou ik een heleboel willen doen.
Bijvoorbeeld zorgen dat mijn huis hypotheekvrij wordt, leuke spullen kopen voor in huis, mijn kinderen extra’s toestoppen en zorgen dat er voor later ook voldoende geld is om te kunnen blijven shoppen.
Jammer dat de kans klein is op zo’n groot bedrag, maar ik weet dromen mag.

Uitgeven aan...

Aan allemaal droomwensen

Uitgeven aan...

Goed doel
Familie
vrienden
collega’s
mezelf

Uitgeven aan...

aan de winkel die wij hebben en aan een nieuw huis ,ook zal er aan de kinderen gedacht worden want zij kunnen weinig beginnen in deze tijd

Uitgeven aan...

Veel instellingen die nu in de verdrukking zitten en een paar goede vrienden en natuurlijk ook iets aan mijzelf.

Uitgeven aan...

Ik zou met mijn gezin en vader en moeder naar een lekker warm land gaan omdat wij nu achter elkaar in de lappenmand zitten en even veel behoefte hebben aan vitame V (akantie) en de rest zou ik even op de bank zetten om alles even rustig te laten bezinken.

Uitgeven aan...

Wereldreis

Uitgeven aan...

me huis opknappen ne me tuin enz

Uitgeven aan...

Een vakantie om lekker te geniet van de vitamine V omdat wij nu allemaal in ons gezin achter elkaar ziek zijn en veel vitamines nodig hebben.

Uitgeven aan...

Een vakantie om lekker te geniet van de vitamine V omdat wij nu allemaal in ons gezin achter elkaar ziek zijn en veel vitamines nodig hebben.

Uitgeven aan...

Direkt stoppen met werken.

Op de bank zetten!

Een leuk spaarcentje om eerder te kunnen stoppen met werken en leuke dingen te gaan doen.

Weggeven.

Eerst rustig bekijken wat noodzakelijk is en daarna zien we wel weer. Voor de fun wel een mooie vakantie boeken voor het hele gezin. Mensen in mijn omgeving die van heel weinig moeten rondkomen, anoniem een schenking doen.

Weggeven.

Om een kans te wagen je weet maar nooit, niet geschoten is altijd mis!

Uitgeven aan...

huis

Anoniem

Uitgeven aan...

huisje kopen en leuk inrichten vakantie rekeningen betalen enz

Uitgeven aan...

Mijn financiele verhaal wat lichter maken, mijn kinderen een stuk geven en verder even wegzetten en goed nadenken.
Ja, nog een leuk bedrag geven aan de stichting ‘doe een wens’. 😀

Uitgeven aan...

Een wereldreis

Uitgeven aan...

wie wat nodig heeft in de familie lekker gul dus,
en dan voor de rest lekker zelf goed van leven

Uitgeven aan...

Een ander huis kopen en de rest op de bank zetten

Weggeven.

ik zou een groot deel aan mijn moeder geven die het nu even heel moeilijk heeft financieel nadat mijn vader is overleden

Uitgeven aan...

Wij hebben pas een stuk weiland gekocht daar willen wij een mooie tuin van maken.dus een miljoen is welkom

Uitgeven aan...

een vakantie omdat ik al enige tijd ernstig ziek geweest ben en nu weer uit een diep dal omhoog aan het klimmen ben konden wij niet met de kinderen op vakantie. Mijn knullen verdienen het zo om weer met mama van een vakantie te kunnen genieten!

Uitgeven aan...

schuld aflossen, nieuwe auto, sparen voor de kids en voor onszelf wat wegzetten voor als we met pensioen gaan

Weggeven.

verdelen tussen m’n kinderen…. die kunnen het vast goed gebruiken

Op de bank zetten!

ik zou het op de bank zetten en ervan leven. Na 17 jaar een vaste baan gehad te hebben, werk ik nu als alpha hulp, ontzetten leuk werk ……….maar helaas het betaald niet zo denderend. Dus met een miljoen kan ik lekker blijven doen wat ik nu doe, en hoef ik niet meer over de hypotheek en zo meer in te zitten

Op de bank zetten!

ik zou het reserveren voor de aflossing van het huis en voor ons pensioen (k)

Uitgeven aan...

aan een mooie babykamer. Ik ben in verwachting wat een mooie tijd zou moeten zijn. Maar ja, ondertussen ben ik ook aan het vechten tegen borstkanker.

Uitgeven aan...

Een ander huis en de inboedel daarvan!

Uitgeven aan...

ik heb een piepklein weduwe-pensioen, en zo kan ik ietsje meer uitgeven. Ook zou ik er graag een nieuwe keuken van kopen!!

Anoniem

Uitgeven aan...

een nieuwe auto, een hele mooie vakantie (hebben we afgelopen zomer moeten overslaan, omdat we een tweedehands auto wilden en het was of een auto of vakantie) en de rest op de bank zetten denk ik!

Uitgeven aan...

een heel groot deel aan mijn dochter,
een deel aan mijn kleinkinderen
en voor ons zelf een wereldreis

Op de bank zetten!

zodat het eerst tot me kan doordringen dat ik wat heb gewonnen en daarna bewust kan kijken wat ik ermee kan gaan doen, beleggen, de schulden die we hebben opgebouwd afbetalen en verder zien we het wel

Uitgeven aan...

een leuke vakantie! Ben jaren niet geweest door allerlei omstandigheden en nu wil ik volgend jaar weer eens weg. En omdat ik een beperking hebt kan ik en wil ik niet alleen daarom ga ik nu opgeven voor georganiseerde reis mee voor mensen met een verstandelijke beperking.Maar omdat die reizen nogal duur zijn. Zou een miljoen euro wel goed uitkomen!! ik zou ook dit geld gebruiken om mijn huis eens te vernieuwen en een gemaksvriendelijke tuin. Ik gebruik dit miljoen niet alleen, maar geef ik het ook familie. En de rest gaat naar de bank.

Uitgeven aan...

Met een miljoen kun je heel veel doen, ik zou het delen met mijn familie en vrienden, want het is toch veel leuker om er samen van te genieten?

Uitgeven aan...

Een verdieping op mijn huis laten zetten en de rest op de bank zetten 😀

Uitgeven aan...

Ik zal een verdieping op mijn huis laten bouwen en de rest op de bank zetten:D

Uitgeven aan...

Omdat het een droom van ons is ons huis wat groter te maken

Op de bank zetten!

:inlove:

Uitgeven aan...

Omdat ik het goed kan gebruikenm M ijn dochter wat geven en gelpen met haar opleiding.En lekker op vakantie met beste vriendin die me geholpen heeft toen ik ernstig ziek was,Ze stond altijd klaar voor me.

Uitgeven aan...

goede en nuttige dingen.

Uitgeven aan...

ik zou van dit geld een rolstoel kopen en een andere auto kopen die weer jaren mee kan kopen en ik zou mensen helpen die het ook met weinig geld moeten doen .kinderen die met de feestdgaen nooit eens iets exstra’s krijgen een sinterklaas cadeau geven er is zo veel stille armoede onder de mensen in mijn omgeving en dat is er ik zou ook de lening afbetalen die ik heb lopen . dit zou mij erg goed van pas komen als ik dit zou winnen

Anoniem

Uitgeven aan...

om droomhuis buitenaf te kopen.

Uitgeven aan...

Door een fout van mij heeft mijn vriend zijn bovenarm gebroken ja de allervervelendste breuk die er is , Dat houd in dat er nu onkosten gemaakt worden die er ander niet gemaakt zouden worden en daar ik maar een kleine WAO uitkering heb heb ik nu het moeilijk om mee te helpen met die extra onkosten en dat vind ik heel erg en daarom hoop ik dat ik eens het geluk heb om iets meer geld tot mijn beschikking te hebben.

Weggeven.

mijn dochter helpen die in zwaar weer zit lichamelijk

Uitgeven aan...

:$ Het bedrijfje wat mijn recent overleden man heeft opgezet voortzetten. Nu in mn eentje is het vechten tegen de bierkaai….

Uitgeven aan...

een klein strandhuisje

Anoniem

Weggeven.

Ik zou ervoor zogen dat mijn vader met pensioen kan.
Ik zou mijn vriendin helpen met haar zaak oprichten, en nog een reis boeken voor mijzelf.

Geen flauw idee.

eerst maar eens zien te winnen

Geen flauw idee.

eerst maar eens zien te winnen

Uitgeven aan...

😀 lekker met mijn gezin op vakantie gaan met het vliegtuig,een nieuwe vloer,de zolder verbouwen,mijn familie en vrienden een leuk bedrag geven en de rest op de bank zetten:$

Weggeven.

ik zou een heleboel familie helpen die het ook niet zo breed hebben, en ik zou wat schenken aan de mdl stichting omdat mijn beide kinderen de ziekte van crohn hebben, en de stichting kika ga ik helpen, wij zijn zoveel in het ziekenhuis en elke keer zeggen mijn meiden hoe ziek ze ook zelf ervan zijn, mij hoor je niet klagen mam het kan altijd nog erger……….ben zo trots op ze moest ik even kwijt.

Uitgeven aan...

:inlove: :inlove: aan kleding en nieuwe meubelen en een nieuwe auto

Uitgeven aan...

Ik zou graag zzp,er worden en een bureau in rouwverwerking beginnen. Hiermee zou ik dan mijn droom kunnen verwezenlijken.

Uitgeven aan...

Ik wil graag als zzp,er beginnen met een bureau voor rouwverwerking. Hiermee zou ik dat kunnen verwezenlijken.

Geen flauw idee.

Ik heb wel wat wensen. Een nieuwe auto, een ander huis,… Ik weet het niet. Ik denk eerst een ander huis. Dan krijgen alle mijn kinderen hun eigen kamer. En daarna zien we wel.

Uitgeven aan...

😀 de schulden van mijn kinderen betalen en lekker met mijn kleinkinderen op vakantie en mijn zus bezoeken in usa,wat voor goede doelen en wat op de bank zetten voor mijn pensioen o wat zou dat eens in je leven een heerlijkheid zijn en iedereen heel veel geluk is van harte gegund

Uitgeven aan...

een andere woning kopen met meer ruimte en veel apart zetten voor later!maar eerst op vakantie….:D

Uitgeven aan...

Vakantie. Eventueel huis kopen of mijn huis helemaal in stijl inrichten. Iets op de bank. Een goede vriend van mij, die mij altijd bij staat in moeilijke tijden een deel geven. Mijn zoon iets geven. Een aantal goede doelen geld geven.

Uitgeven aan...

als ik zoveel geld zou winnen dan zal ik wat op de bank zetten voor later en ik zou mensen die ik goed ken en wel wat extra”s kunnen gebruiken in deze dure maanden die nu komen.

Op de bank zetten!

Ik zou het eerst op de bank zetten en dan eens goed gaan nadenken hoe ik het ga verdelen, want dat ik m`n kinderen ook blij ga maken is wel zeker.

Uitgeven aan...

De komende mbo opleiding van onze dochter.Dus geen zorgen over schoolkosten, ov kosten etc.
En uitgeven aan een leuke kleine auto voor mij, iets groter voor mijn man:inlove: .En een vakantie met het gezin.

Uitgeven aan...

eigen huis, grote tv, delen met mijn kinderen hebben die het ook wat beter

Uitgeven aan...

lekker met mijn kinderen op vakantie 😀

Uitgeven aan...

een hele fijne vakantie, kunststof ramen en kozijnen, een feestje voor vrienden en familie en de rest lekker op de bank zetten als appeltje voor de dorst.

Uitgeven aan...

Ik zou eens een zomer vakantie naar een zonnig land doen! enmet het vliegtuig, verhuizen:D 😉 , een nieuwe auto , nieuwe garderobe voor het hele gezin….

Uitgeven aan...

Op vakantie met ons gezin.!!!!
En een nieuwe badkamer dat lijkt mij helemaal super!!!!!!!

Uitgeven aan...

Weggaan uit dit land met zijn zgn democratie.
Je wordt bestolen door gladjanussen met jas en das en iedereen laat het maar over zich heenkomen, kijk wat er met vrouwen en kinderen in dit land gebeurd en komen jullie aub niet met ja maar in andere landen is het slechter ik leef in dit land. Vrouwen hebben maar 3% aan bezit in de wereld, maar we werken het hardst en worden het meest uitgebuit ook in Nederland met zijn zgn e m a n c i p a t i e.

Say

Uitgeven aan...

mijn rekeningen en men studie daarnaast al mijn lieve vrienden en familie uit eten nemen

Uitgeven aan...

reizen en verder lekker van het leven genieten

Uitgeven aan...

😀 lekker met mijn kleinkinderen naar disney ze zijn nog nooit op vacantie geweest en de schulden van mijn kinderen betalen mijn zus in de usa bezoeken heerlijk wat voor mijn eigen doen wat aan goede doelen en wat op de bank voor mijn pensioen wat een droom

Uitgeven aan...

een mooi huis, reizen en aan mijn kinderen

Uitgeven aan...

Nieuwe badkamer, verbouwing zolder, verbouwing slaapkamers, verbouwing toilet, zonvakantie met het gezin.

Uitgeven aan...

de verbouwing van me oude huis zodat het misschien eindelijk verkocht wordt

Uitgeven aan...

ja, want je moet het nu uitgeven, anders ben je het kwijt aan de bank.

Uitgeven aan...

Mijn kinderen een deel, en naar Canada om mijn vader van 93 en mijn zuster te zien. Het is alweer zowat 2 jaar geleden.

Geen flauw idee.

Eerst winnen en dan denken wat ik ermee zou doen.
😀

Uitgeven aan...

allerlei dingen en op de bank zetten

Uitgeven aan...

(k) Gewoon genieten van het feit dat ik geen geldzorgen meer zal hebben.

Uitgeven aan...

een wereldreis

Uitgeven aan...

Een eigen huis

Op de bank zetten!

Daarna goed overdenken wat te doen:inlove:

Op de bank zetten!

Een deel op de bank zetten, een deel aan mn ouders geven en mijn studie betalen. Vervolgens leven van de rente! 😉

Uitgeven aan...

:inlove: eindelijk na jaren van finaciele problemen eens echt een streep eronder zetten en vakantie vieren!
Heerlijk!

Uitgeven aan...

een nieuw huis

Uitgeven aan...

een andere auto, lekker op vakantie met de kinderen en hun natuurlijk ook mee laten delen dan voel je jezelf nog rijker als je kunt delen

Uitgeven aan...

Verbouwing huis

Geen flauw idee.

ik win toch nooit wat:(

Geen flauw idee.

ik heb nog nooit wat gewonnen:(

Op de bank zetten!

zeeuwse zuinigheid?

Uitgeven aan...

mijn zusje uit de schulden halen en kennissen die hun huis niet verkocht krijgen en al jaren met dubbele lasten zitten helpen

Uitgeven aan...

mijn zusje uit de schulden halen en kennissen die hun huis niet verkocht krijgen en al jaren met dubbele lasten zitten helpen

Weggeven.

mijn moeder en broer ook financieel bij staan

Uitgeven aan...

dan kan ik eindelijk uit nederland. Al jaren gewild, maar kan nooit ivm uitkering. dus ik wil echter 100% NL verlaten.

Anoniem

Uitgeven aan...

Ik zou een deel op de bank zetten en me goed laten adviseren waar het ons het meeste oplevert. Familie en echt goede vrienden zouden een bedrag krijgen. Voor mijn stiefdochter gaat er een deel op de bank. En van de rest? Lekker op vakantie, beetje shoppen, her en der wat klusjes in huis laten opknappen. Autorijlessen nemen, dan neem ik onze huidige auto wel en mag mijn man een bakbeest uitzoeken. 😉

Uitgeven aan...

ten eerste zou ik een hoop praktische dingen voor mezelf willen kopen, wat ik in huis nodig heb.
Daarna zou ik mezelf in het nieuw steken.
Een reisje met mijn partner maken.
En wat geld aan familie geven die het hard nodig hebben. Tenslotte zou ik heerlijk verder leven en leuke dingen doen.

Uitgeven aan...

aan een heerlijke vakantie en spullen voor mn huisje ook zou ik wat weggeven aan pink ribbon en lekker sparen

Uitgeven aan...

Delen met vrienden en met kerst naar Disneyland Parijs met de kinderen.

Uitgeven aan...

Delen met vrienden,en met mijn gezin kerst vieren in disneyland Parijs!,(y)

Op de bank zetten!

om zo te sparen voor ons droomhuis

Uitgeven aan...

een groter huis met een tuin op het zuiden, dat mis ik nu heel erg.

Uitgeven aan...

mijn nummer is 7 maar heb er nooit geluk mee 😀

Uitgeven aan...

Als eerste schuld aflossen verbouwing,nieuwe meubels kopen en heerlijk op vakantie gaan en ook mijn lieve ouders trakteren op geld:-)

Anoniem

Uitgeven aan...

Een huis, auto, en ook een gedeelte weg zetten op de bank

Uitgeven aan...

Een metamorfose voor mijn woonkamer

Uitgeven aan...

nieuwe spullen in huis. badkamer verbouwen.

Op de bank zetten!

denk aan toekomst

Uitgeven aan...

aan opknappen woning en nieuwe meubelen
ik weet er wel raad mee hihih

Op de bank zetten!

nou eerst op de bank zetten als het dan door gedrongen is dat het echt zo is kijk ik wel verder
doe er wel geen gekke dingen mee

Op de bank zetten!

nou eerst op de bank zetten als het dan door gedrongen is dat het echt zo is kijk ik wel verder
doe er wel geen gekke dingen mee

Geen flauw idee.

Ik zou er van schrikken,en heel lang na moeten denken

Uitgeven aan...

aller eerst zou ik op vakantie gaan en daarna me huisje verbouwen en mocht er dan wat over zijn zet ik het op de bank

Uitgeven aan...

een boerderijtje buitenaf. Voor ons een droomwens, alleen (door de prijs) onbereikbaar.

Uitgeven aan...

een ipad

Op de bank zetten!

op de bank zetten en ik denk een huisje kopen en een feestje voor familie en vrienden

Uitgeven aan...

een fonds opzetten en anoniem mensen helpen die geen geld hebben voor de vervanging van bijv de wasmachine.

Uitgeven aan...

een bureau, een pc en alles wat er nodig is om voor mezelf te beginnen. De rest gaat veilig op de bank.

Uitgeven aan...

allerlei dingen die ik graag zou willen en wegzetten voor de kinderen

Uitgeven aan...

mijn zoon woont net op zichzelf ik zou zijn huis voor hem kopen en een auto en voor mijn andere zoon zou ik het zelfde geld wegzetten en met zijn alle op vakantie gaan:inlove:

Instagram