Placeholder

Reageren op artikelen in Vriendin 4?

Vriendin 4 staat weer vol met mooie persoonlijke verhalen. Wil jij reageren op een artikel, je mening geven of iemand een hart onder de riem steken?

Vriendin 4 staat weer vol met mooie persoonlijke verhalen. Wil jij reageren op een artikel, je mening geven of iemand een hart onder de riem steken?

 

 

 

 

Op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

De moordenaar van Chantals zus loopt na vijf jaar nog vrij rond.

In 2006 werd de 28-jarige Tamara Wolvers in haar ouderlijk huis om het leven gebracht. Vijf maanden later pakte de politie haar ex-oom Jaco G. als verdachte op, maar die loopt nu nog steeds vrij rond. 

Tamara’s zus Chantal (31): “Zolang er geen dader is aangewezen, kun je het nooit een plekje geven.”

Reageer op dit verhaal

Vriendin bezoekt het Emma Kinderziekenhuis.

Een ruimte in het ziekenhuis waar baby’s en kinderen zich veilig voelen en alleen kunnen zijn met hun ouders. Het Emma Kinderziekenhuis AMC krijgt een grote, kindvriendelijke metamorfose en Vriendin liep een dagje mee.

Reageer op dit verhaal

Yvonne ergert zich aan de digitale obsessie van haar kinderen.

Yvonne maakt graag gebruik van haar computer en haar mobiele telefoon, maar toch baalt ze dat haar kinderen constant achter een beeldscherm zitten. 

“Mijn gezin lijkt wel beeldschermverslaafd!”

Reageer op dit verhaal

Elles heeft de concentratiestoornis ADD.

Elles (27) heeft ADD, een concentratiestoornis die dagelijkse dingen, zoals het huis opruimen, tot een strijd maakt. Soms is ze bang dat ze haar kinderen Eva (7) en Jamie (4) tekortdoet. Toch blijft Elles positief:
 
“ADD maakt je leven mooier, als je het maar goed benut”
 
 
Brenda is helderziend en ‘ziet’ meer dan een ander.

Brenda (29) kreeg zes jaar geleden een zwaar auto-ongeluk waarbij ze haar vriend Peter verloor. Sinds de klap heeft Brenda paranormale ervaringen.

 
"Ik heb vrienden verloren door mijn voorspellingen."
 
 
De zoon van Marlies heeft diabetes.
 
Dacht je dat suikerziekte alleen iets was voor ouderen? De zestienjarige zoon van Marlies (46) heeft het. Vooral nu hij in de puberteit zit, zorgt deze chronische ziekte voor de nodige zorgen, strijd en stress.
 
“Mijn hart brak toen hij vroeg of het over zou gaan…"
 
 
Yvet betrapte haar vader…
 
Ongelukkigerwijs betrapt Yvet haar vader als hij intiem zit te dineren met een vrouw. Maar niet met haar moeder, waar hij mee getrouwd is en die denkt dat hij overwerkt. Yvet heeft nu een duivels dilemma

“Ik ben een pion in mijn vaders spel van ontrouw."

Reageer op dit verhaal