Geen categorie

Over borsten en beha’s

Dacht jij ook dat het dragen van een beha bijdraagt aan een stevige boezem? Uit onderzoek blijkt wat anders.

Beha’s zijn helemaal niet nodig. Dit blijkt uit een onderzoek van een Franse professor. Volgens hem zorgt een beha er juist voor dat je borsten slapper worden en meer gaan hangen. Daarbij draagt het niet bij aan het voorkomen van rugklachten. In tegendeel: een vrouw die meedeed aan het onderzoek ademt makkelijker en heeft geen last meer van haar rug nu ze al 2 jaar geen beha meer draagt.

Over het algemeen zijn wij Nederlandse vrouwen erg blij met onze borsten. Meer dan de helft wijst een borstvergroting af en vindt dat ze niets te klagen heeft. En ook onze partners zijn er erg blij mee, of ze nou klein of groot zijn.

Wel zijn voorgevormde en push-up beha’s erg populair. Uit onderzoek blijkt dat een push-up beha vrouwen tot wel 75% meer zelfvertrouwen geeft. Dit onderzoek werd gedaan door een professor die een einde wil maken aan ‘onnodige borstvergrotingen’.

Maar als wij vrouwen mogen kiezen tussen grotere borsten of een hoger IQ, gaan we toch echt voor de borsten. We zouden zelfs wat van ons IQ ervoor willen inruilen. Zo blijkt uit een onderzoek in Engeland.

Bron: Nu.nl

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Loop jij vaak zonder beha?

Anoniem

Nee, ik draag vaak mijn beha

Ik draag overdag altijd een bh. ’s Avonds gaat hij uit en mogen ‘de dames’ lekker vrij bungelen 😀

Ja, zowel binnen als buiten de deur

Boringgg

Nee, ik draag vaak mijn beha

😀 Vind het niet prettig als ik geen bh zou dragen en dat is ook niet goed voor mijn rug,heb aardige meiden.

Nee, ik draag vaak mijn beha

Iedere dag. ’s Avonds gaat hij uit en soms laat ik hem uit na het douchen ’s avonds.

Nee, ik draag vaak mijn beha

Uitslag van het onderzoek (IQ gedeelte) ligt natuurlijk ook aan het IQ van de ondervraagden….:(

Nee, ik draag vaak mijn beha

Ik draag de hele dag een beha. Dit omdat als ik ze laat hangen mijn rug niet zeer gaat doen, wat sowieso toch al niet het geval is, maar dat het net boven mijn borsten zeer gaat doen van het hangen. En ik kan je vertellen daar wordt ik niet vrolijk van. Dus heel graag die beha aan. Alleen als ik ga slapen doe ik hem uit.

Ja, maar wel thuis

Binnen daag ik als het ff kan geen BH.Want dat ding is altijd te strak! Dus als het ff kan laat ik die THEEZAKJES lekker hangen (LOL)

Nee, ik draag vaak mijn beha

idd draag ik vaak mijn BH behalve op het strand
en als ik een zomerjurkje of topje aan heb.

Ja, maar wel thuis

Vaak doe ik zodra ik thuiskom mijn beha uit. Als ik dan weleens wegga vergeet ik hem weer aan te doen. Dan ben ik wel erg onzeker, omdat ik denk dat het iedereen opvalt. Terwijl dat echt niet zo is!

Ja, maar wel thuis

Vaak als ik thuiskom doe ik mijn beha uit. Als ik dan weleens wegga daarna vergeet ik hem ook weleens aan te doen. Maar zonder beha voel ik me vrijer thuis. Buiten zonder beha denk ik dat ik voor aap loop, terwijl het vaak niet opvalt!

Ja, maar wel thuis

Niet altijd hoor maar soms heb ik van die dagen dat ik eventjes gewoon lekker vrij en luchtig wil zijn. Buiten de deur gaat gelijk de bh weer aan! hihi

Nee, ik draag vaak mijn beha

Draag hem zodra ik gedouched heb tot ik naar bed ga…ach…en ik sport veel dus heel slap wordt het vast allemaal niet 😉

Ja, maar wel thuis

Kan het mijn omgeving niet aan doen hoor!! :$

Instagram