Placeholder

Knus en winters Gent

Nog even en dan zijn de kerstmarkten weer geopend! Geniet van een sfeervolle Kerst in de historische stad Gent.

Nog even en dan zijn de kerstmarkten weer geopend! Geniet van een sfeervolle Kerst in de historische stad Gent.

De binnenstad van Gent wordt weer omgetoverd in een winterwonderland! Glijd over de ijspiste onder de Stadshal door en bewonder Gent daarna vanuit de hoogte in het reuzenrad op het plein voor de Sint-Baafskathedraal. Voor de Kerstmarkt (van 5 december t/m 4 januari, ma-vr 13.00-21.00 uur en za-zo 11.00-21.00 uur) ga je naar de Korenmarkt, waar je leuke kerstaankopen scoort en ook prima terechtkunt voor een hapje en een drankje. Cultuurliefhebbers brengen een bezoek aan de kathedraal, de gildehuizen en de oude haven, of ze maken een prachtige rondvaart. Voor de shoppers zijn er de vele kleine boetiekjes en winkels in het centrum. Kortom, een stad voor iedereen, en nog dichtbij ook!

Verblijf
Je verblijft in het sfeervolle driesterrenhotel Holiday Inn Express Gent. Een rechtstreekse bus die naast het hotel stopt, brengt je in 10 minuten naar de rand van het centrum. Na een dagje sightseeing kun je onder het genot van een Belgisch biertje heerlijk ontspannen op het terras. Of kom genieten in Brasserie D-Lys, waar typisch Belgische gerechten worden geserveerd!

Prijzen & periodes
Dit arrangement kost € 99,- p.p. bij aankomst tot 5 december. Van 5 december t/m 31 maart betaal je slechts € 79,- p.p. Maximaal 2 extra kinderen t/m 17 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouders. Voor maximaal 1 extra volwassene op de kamer betaal je € 25,- per nacht (excl. overige extra’s). Dit arrangement is geldig t/m 31 maart 2015.

Inbegrepen
• 2 overnachtingen
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• Proeverij van 2 specialiteiten: cuberdons (snoepjes) bij confisserie De Graslei en lekkere Belgische frieten bij Filip aan het Groot Vleeshuis
• Gratis gebruik van wifi
• Gratis stadsgids en plattegrond van Gent
• Inclusief 10% korting in Brasserie D-Lys

Niet inbegrepen
• Reserveringskosten à € 12,50
• Toeristenbelasting à € 2,50 p.p.p.n. (€ 3,- in 2015)

Info & reserveren
Reserveren kan via www.zoweg.nl/vriendin of bel 0900 23596934 (€ 0,25 p/min). Vermeld daarbij dat het gaat om de Vriendin-Gent aanbieding.