Geen categorie

Hoe hoger je hak, hoe behulpzamer de mannen

Heb je ergens hulp bij nodig van een man? Trek dan je hoge hakken maar uit de kast, want daar blijkt het andere geslacht erg gevoelig voor.

Ze zijn niet zo goed voor je voeten, maar ze kunnen wel heel handig zijn; hoge hakken. Uit onderzoek van de Universiteit van Zuid Bretagne in Frankrijk blijkt namelijk dat je als vrouw veel eerder door een man wordt geholpen als je hoge hakken aan hebt dan wanneer je platte schoenen draagt.

In het experiment vroeg een vrouw aan mannen of ze een testje wilden invullen. Ook werd gekeken of mannen een vrouw te hulp schoten als ze een handschoen liet vallen. Wat bleek? Hoe hoger de hak, des te behulpzamer de mannen. Of dit nu door de hoogte van de hak komt of de manier van lopen door die hak, zal vervolgonderzoek moeten uitwijzen. Maar dat hoge vrouwen met hoge hakken een sterk effect hebben op mannen is duidelijk. Als jij binnenkort als vrijgezel op mannenjacht gaat weet je dus wat je uit je kast moet vissen…

Reageer op dit artikel

Draag jij vaak hoge hakken?

Nee, nooit

Mijn rug zou het spontaan begeven. Ik vind het wel super mooi en elegant staan maar helaas is mijn lichaam er niet voor gebouwd 🙁

Ja, altijd

:inlove:

Nee, nooit

Vroeger altijd maar sinds ik last van mijn rug heb dus nooit meer.(k)

Nee, nooit

Ik zou denk ik mijn beide enkels breken, of verzwikken.

Ja, altijd

Staat toch eleganter. En als je zoals ik nogal klein bent, dan leveren die hakken toch dat beetje extra waardoor je toch ‘gezien’ wordt.

Ja, altijd

Da doen ze zeker.
Als je iets laat vallen rent wel een of miss wel meerdere mannen naar je toe om je te helpe haha

Instagram