vrouw geniet van kroket tosti

Hmm! Deze kroket tosti is de ideale lunch voor dit weekend

Je hoeft voortaan niet meer te kiezen tussen een broodje kroket of een knapperige tosti. Wat dacht je ervan om een kroket tosti te maken?

Kroket tosti

Misschien ken je het fenomeen al, misschien zie je het voor het eerst. Maar na het zien van het filmpje van de kroket tosti van Uit Paulines Keuken loopt het water je ongetwijfeld in de mond.

Wees gewaarschuwd, kijken is op eigen risico:

Wat heb je nodig?

Als je dol bent op kroketten en tosti’s bestaat de kans dat je dit lekkere hapje zo snel mogelijk wil uitproberen. Voor vier personen heb je volgens Pauline de volgende ingrediënten nodig:

  • 8 sneetjes brood
  • 4 kroketten
  • 8 plakken belegen kaas
  • 3 el mayonaise⁠
  • 6 tl grove mosterd⁠

Veel uitleg heeft deze tosti niet nodig. Je bereid allereerst de kroketten in de frituur, oven of aifryer volgens de aanwijzing op de verpakking. Vervolgens pak je een snee brood, smeer je deze in met een dunne laag mosterd, daar leg je de kroket op en je topt ‘m af met een plak kaas. Nog een snee brood (met een laagje mosterd) erop, even in het tosti-ijzer, et voilà: je kroket tosti is klaar. Met de resterende mosterd en mayonaise kun je nog een lekkere mosterdmayo maken om erbij te serveren. Smakelijk!

Meer lekkers:

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images