mamma mia

Dol op Mamma Mia! en eten? Dan is deze dinnershow wat voor jou en je vriendinnen

Mamma Mia! Here I go again… My my, kun je een beetje Mamma Mia! niet weerstaan? Dan is de dinnershow in het teken van de film jou op het lijf geschreven.

Mamma Mia! dinnershow

Stel je het eens voor: een avondvullende show met je favoriete deuntjes uit de film en een heerlijke Mediterraans viergangendiner. Zie je het al voor je? Dan heb je geluk, want de dinnershow Mamma Mia! The Party komt vanaf volgend seizoen* naar Rotterdam. In een paar uur tijd wordt het Mamma Mia! verhaal gespeeld, terwijl je samen met jouw gezelschap geniet van lekker Grieks eten en de beste ABBA-hits.

Bj√∂rn Ulvaeus heeft de show bedacht en uitgerold in Stockholm. Dat was in 2016 zo’n succes dat Nederland niet kon achterblijven. In een speciaal theater in de Schiecentrale in Rotterdam kun je binnenkort in de toekomst terecht voor een gezellige avond met eten en drinken. De voorstelling zelf duurt een kleine vier uur, daarna vindt er nog een feest plaats. Gimme, gimme, gimme een toegangskaartje. Hier wil je bij zijn.

*Het is nog niet duidelijk wat de speeldata zijn en hoeveel een ticket kost. Dat wordt op een later moment bekendgemaakt.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Indebuurt
Foto: Mamma Mia! The Party/Luke Dyson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Nicole Wanten -
  Wauw....supergaaf ABBA toen was ik nog een Dancing Queen....nu zoveel jaar later zijn ze nog altijd in top...zou er graag bij zijn
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Stephanie -
  Lijkt me super tof om met mijn 75 jarige moeder heen te gaan. We zongen vroeger heel wat ABBA liedjes samen en na de Corona tijd zijn we wel weer toe aan een leuk uitje samen!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Catinka -
  Jaaaaa van de Abba posters op mijn kamer thuis zijn we nu 35 jaar verder en is mijn dochter Abba fan. Hoe leuk kan het zijn.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Monique -
  Dat is super !!! Graag een berichtje als alles bekend is zoals data en prijzen. Leuk personeels uitje
  Beantwoorden