Placeholder

Zomerse make-up

Natuurlijk willen we er deze zomer stralend uitzien. Daarom hebben wij een aantal make-up producten geselecteerd voor een frisse, zomerse look!

Natuurlijk willen we er deze zomer stralend uitzien. Daarom hebben wij een aantal make-up producten geselecteerd voor een frisse, zomerse look!

1. Clarins Palette Eclat Face & Blush Powder € 59,95
Ben jij niet zo van de foundations? Dan is deze poeder een must voor jou. De poeder bestaat uit een trio van tinten die de teint van je huid niet alleen egaliseert, maar ook gladder en stralender maakt. En je hoeft niet bang te zijn voor een glimmend gezicht.

2. Mschic Baked Blush-mineraal rouge € 21,50
De zomer is de perfecte tijd voor een lekker roesje op je wangen. Deze blush  geeft een driedemensionaliteit aan je gezicht en zorgt voor een frisse huid met natuurlijke glans. De zijdeachtige consistentie maakt de rouge eenvoudig aan te brengen op de jukbeenderen. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals: abrikoos, perzik, donker roze en licht roze.

3. Viva La Diva lippenstift € 9,95
Deze lippenstift blijft een succesnummer. Hij bevat vitamine E wat ervoor zorgt dat je nooit een droog gevoel op je lippen hoeft te krijgen. En uitdrogen doen je lippen snel in de zon. Kies uit crèmig of mat, geheel bedekkend of alleen een dun laagje en pearly of met shimmer.

4. Wet ’n Wild Mega Protein Mascara €7,95
Deze effectieve mascara is gemaakt met soja- en tarwe eiwitten en acai olie, die zorgen voor gezondere en volle wimpers. De mascara is eenvoudig uit te wassen.

5. Maybelline Dream Pure BB €14,95
Een goede verzorging van je huid is essentieel. Deze BB-crème tovert tekortkomingen in je huid, zoals puistjes, vlekjes of littekens, weg en verzacht de hele dag. Ook heeft hij een vochtinbrengende werking. Geheel zonder olie of andere zware ingrediënten. Ook heeft de crème een zonnebrandfactor van 15. Dat kunnen we wel gebruiken in het zonnetje!

6. MIYO Extra Shine Lipgloss € 7,95
Deze glimmende lipglos geeft je lippen een fantastische glans. Kies de kleur die bij je past, van transparante glans tot lekker rood. Deze lipgloss ruikt heerlijk zoet en zorgt voor lippen die deze zomer wel gekust willen worden.

Clarins poeder Mschic blush Viva la diva lippenstift Wet 'n wild mascara Maybelline bb cream Miyo lipgloss