Vrouwenparfums Mannen Lekker: man streelt in haar van vrouw

3 onweerstaanbare vrouwenparfums die mannen het lekkerst vinden

Hoewel geur een persoonlijke voorkeur is, zijn er toch enkele luchtjes die steeds weer naar voren komen als favoriet bij het andere geslacht. Ontdek welke drie geuren mannen het meest aantrekkelijk vinden en waarom.

Welke vrouwenparfums vinden mannen lekker?

1. Chanel No. 5

Chanel No. 5 is een tijdloze klassieker die al generaties lang geliefd is. Deze iconische geur combineert bloemige noten met de warmte van vanille en sandelhout. Mannen waarderen deze geur vanwege zijn verfijnde en elegante karakter. Het roept een gevoel van luxe en vrouwelijkheid op. Het is bovendien een geur die blijft hangen, perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid. Wist je dat Marilyn Monroe deze vrouwenparfum ook al droeg? Tijdloos en onweerstaanbaar.

2. Yves Saint Laurent Black Opium

Black Opium van Yves Saint Laurent is een sensuele en verleidelijke geur die mannen onweerstaanbaar vinden. Met topnoten van peper, mandarijn en peer, gecombineerd met een vleugje bloemige akkoorden, cre毛ert deze parfum een spannende en mysterieuze uitstraling. De intense en gedurfde geur spreekt vooral mannen aan die van een beetje pit houden. Het is een parfum dat zelfvertrouwen uitstraalt en een blijvende indruk achterlaat.

3. Lanc么me La Vie Est Belle

La Vie Est Belle van Lanc么me is een vrouwenparfum die staat voor levensvreugde en vrouwelijkheid. De zoete en bloemige combinatie van iris, jasmijn, en oranjebloesem, samen met een vleugje vanille en praline, zorgt voor een aantrekkelijke en warme geur. Mannen vinden deze parfum aantrekkelijk vanwege de lichte, maar toch aanwezige geur die niet overweldigend is, maar wel een gevoel van comfort en romantiek brengt. Perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale momenten.

Lees ook: Cre毛er een ultiem spa-effect in je badkamer met deze 7 luxe producten

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

90 ml