Giulia Bertelli Dvxgnwnywem Unsplash

Zo voorkom je veroudering van je handen

Schoonmaakmiddelen, UV-straling, constante wrijving: het zijn allemaal factoren die kunnen leiden tot vroegtijdige rimpels en ouderdomsvlekken op de handen. Met de juiste handverzorging kun je dit gelukkig voorkomen. Dit is een fijn 3-stappenplan!

Advertorial

Terwijl we ons iedere dag bezighouden met gezichtsverzorging, haarbehandelingen en lichaamsverzorging, vergeten we soms één van de meest zichtbare aspecten van ons uiterlijk: onze handen. Zonde, wat juist een goede handverzorging is belangrijk om ouderdomsverschijnselen te voorkomen en je handen jeugdig te houden. Je handen zijn tenslotte ook je visitekaartje. 

1. Zijdezachte handen

Om je handen heerlijk zacht en gehydrateerd te houden, is een handcrème aan te raden. Stop ‘m in je handtas of leg ‘m op je bureau en gebruik het meerdere keren per dag. Smeer ook voor het slapengaan je handen in, zodat de huid van je handen ’s nachts extra goed kan herstellen. 

Een fijne crème om te gebruiken is de Hand Cream Extra Anti Aging van Herome Cosmetics. Deze crème is speciaal geformuleerd met collageen om huidverjonging te stimuleren, terwijl de kalmerende kracht van Provitamine B5 en Aloë Vera zorgen voor diepe hydratatie. En alsof dat nog niet genoeg is, de crème is ook nog eens verrijkt met beschermende vitamine E, oplichtende vitamine C en de anti-aging voordelen van vitamine A.

2. Vernieuwing

Een milde scrub, zoals de Micro Dermabrassion Anti Aging, laat jouw handen nog meer stralen. Voeg deze musthave maximaal twee keer per week toe aan je routine. Neem een ruime hoeveelheid van de peelingcrème en masseer dit voor twee minuten in cirkelvormige bewegingen op je handen. Spoel je handen grondig af met lauwwarm water en dep ze voorzichtig droog. Vermijd gebruik op geïrriteerde of beschadigde huid

Dankzij de shea butter, castor oil en vitamine E zorgt deze handpeeling voor diep herstel en verjonging van de handhuid. 

3. Sterke nagels

Jonge, en zijdezachte handen dankzij een fijne handcrème en handpeeling? Check! Maar vergeet ook je nagels niet. De Nail Perfect Anti Aging is verrijkt met beschermende vitamine E, verhelderende vitamine C en anti-aging vitamine A. Bovendien biedt het UV-bescherming om verkleuring van nagels tegen te gaan. De silica zorgt voor een zijdezachte finish. Breng 1 tot 2 lagen aan op schone, droge nagels. Laat de nagellak volledig drogen voordat je de volgende laag aanbrengt.

Dit is dé oplossing voor handverzorging

Voor het beste resultaat voeg je de Anti Aging Hands Set van Herome Cosmetics toe aan je dagelijkse verzorgingsroutine. Inclusief reiniging, hydratatie en zonbescherming. En onthoud: regelmatig insmeren kan het verouderingsproces tot wel tien jaar vertragen. 

Beauty Bags 1 Scaled 1