nail art

Met deze simpele nail art ideeën maak je van iedere manicure een feestje

Het is klassiek en staat netjes: je nagels lakken in één en dezelfde kleur. Maar wie eens wil experimenteren en een feestje van haar nagels wil maken, slaagt ongetwijfeld bij één van deze plaatjes.

Inspiratie voor nail art

Het moet 1. er leuk uitzien en 2. ook een beetje mooi voor elkaar te boksen zijn. Met nail art tools (eventueel een satéprikker of de achterkant van een dun kwastje) kom je thuis ook al een heel eind. Oefening baart kunst en voor je het weet heb je zelf óók een gezellig printje op je nagels. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze voorbeelden? Als je een beetje handig bent, krijg je vanzelf een knap resultaat.

PS: Geen vaste hand? Met nagelstickers kom je ook al heel ver.


Uitleg

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met nail art? Neem bijvoorbeeld de bloemetjes als voorbeeld. Met verschillende kleuren nagellak, een zogenaamde dotting tool en een beetje geduld kun je eenvoudig het patroon maken. In de video hieronder zie je hoe je te werk kunt gaan.

@lightslacquer Reply to @kira_nerys_ how to create a minimal spring look for short nails🌼#nailpolish #nails #nailart #nailsoftiktok #nailtutorial #diynails #nailsathome #nailedit #simplenailart ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images