Shape je gezicht!

Shape je gezicht!

Mooi gevormde jukbeenderen en een stralend gezicht, leuk voor een avondje uit! Vriendin legt uit hoe jij je gezicht kunt shapen, zonder dat je hoeft rond te lopen met een te dikke laag make-up.

Mooi gevormde jukbeenderen en een stralend gezicht, leuk voor een avondje uit! Vriendin legt uit hoe jij je gezicht kunt shapen, zonder dat je hoeft rond te lopen met een te dikke laag make-up.

Contouring, oftewel je gezicht shapen met make-up, is de ideale manier om je gezicht nog sprekender te maken. Doordat je 'schaduwen' en lichtval met een highlighter en bronzingpoeder of  -cream aanbrengt, creër je een optische illusie. Je kunt hiermee bijvoorbeeld de indruk wekken dat je hogere jukbeenderen hebt of een slanker gezicht. 

Tegenwoordig zijn er veel video's op het internet te vinden van vrouwen die hun gezicht shapen met behulp van een wel erge dikke laag make-up. Dat wil je natuurlijk niet. Breng daarom de make-up niet al te dik aan. 

Dit heb je nodig:

 • Primer
 • Highlighter
 • Bronzingcream
 • Foundationkwast
 • Cremeblush

Zo doe je het!

 1. Verdeel een paar druppeltjes primer over je gezicht, zodat je make-up straks niet uitloopt.
 2. Breng schaduwen op je gezicht aan met de bronzingcream: trek een lijn op de huid tussen je haarlijn en wenkbrauwen, onder je jukbeenderen (trek je wangen in om te zien waar je jukbeenderen lopen), aan de zijkant van je neus en op het onderste gedeelte van je kin.
 3. Verdeel een paar druppels highlighter over het midden van je voorhoofd, het midden van je neus, de bovenkant van je jukbeenderen, de cupidoboog van je lip en over het kuiltje van je kin.
 4. Pak een foundationkwast en smeer de highlighter en bronzing cream zo over je gezicht, dat je geen harde lijnen meer kan zien van de make-up. Zorg er wel voor dat je de highlighter en bronzing cream niet te veel met elkaar laat overlappen. 
 5. Dep als laatst de creamblush op je wangen en veeg dit uit naar buiten. Zo voeg je meer kleur aan je gezicht toe, zodat je er stralend uitziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruik jij wel eens een bronzer?

 • Moemsy
  Moemsy
  Ben al knap genoeg van mezelf :D
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen