Rimmel@Home make-up workshop

Rimmel@Home make-up workshop

Heerlijk een avond tutten met je vriendinnen én wat leren ook! Dat kan nu met de Rimmel@Home make-up workshop. In tweeënhalf uur leer je alles over make-up, onder begeleiding van een professionele visagiste. En vijf Vriendin-lezeressen grepen deze kans.

Heerlijk een avond tutten met je vriendinnen én wat leren ook! Dat kan nu met de Rimmel@Home make-up workshop. In tweeënhalf uur leer je alles over make-up, onder begeleiding van een professionele visagiste. En vijf Vriendin-lezeressen grepen deze kans.

Angelique Doppenberg is visagiste en begeleidt de deelnemers van de Rimmel@Home workshop. Angelique: “De workshop is echt een stap-voor-stap proces. Ik leg alles uit over de make-up producten, welke kleuren voor welke huid geschikt zijn en hoe je de make-up moet aanbrengen. Echt vanaf de basis. Veel vrouwen hebben een verkeerd idee over bijvoorbeeld foundation. Dat het eruitziet als een masker, of dat het slecht is voor je huid. Ik vind het belangrijk om goede tips en adviezen te geven en daarnaast vooroordelen en vragen te behandelen!”

Pauline Sebregts was de gastvrouw tijdens de Rimmel@Home workshop. Pauline: “We waren met vijf meiden tijdens de workshop. Iets van tevoren kwam Angelique alles klaarzetten en toen iedereen er was, zijn we begonnen. Zij vertelde van alles over de producten en hoe we dingen op moesten brengen. Verder hebben we allemaal een individu­eel kleuradvies gekregen en hoe we smokey eyes kunnen maken. Leuk ook voor mijn twee vriendinnen die een bril dragen, want die moeten helemaal zorgen dat ze geen panda-effect krijgen! We hebben ontzettend gelachen en het was leuk om bij elkaar te zien wat make-up voor je kan doen. Een dag later kreeg ik van vriendinnen berichtjes dat ze naar de winkel zijn gegaan om tóch nog wat extra make-upjes te kopen.”

Wil jij ook zo'n Rimmel@Home make-up workshop bij jou thuis? Laat je gege­vens achter op www.rimmelathome.nl en Rimmel neemt contact op met je voor het organiseren van de Rimmel@Home Make-up Workshop! De workshops worden overdag of 's avonds bij jou thuis gehouden, duren circa 2,5 uur en kosten slechts € 10,- per persoon! Deelname bij minimaal 6 en maximaal 10 personen per workshop. Als gastvrouw krijg je als dank voor de organisatie een zogenaamd gastvrouw­cadeau. Daarnaast krijg je, net als alle overige gasten, alle aandacht en begeleiding van de visagist, gebruik van materialen, een kwastensetje, founda­tion sponsje en een cadeau met hierin enkele producten (aanbod wisselt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Heei wat een leuk idee maar ik wil dat ook maar als ik naar www.rimmelathome.nl ga kom ik op een gare jassen site please ik wil dit zo graag doen war kan je het boeken! :inlove:
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen