Placeholder

Frisse look zonder make-up

Heb je niet veel tijd ’s ochtends? Of verslaap jij je vaak? Je kunt er heel simpel wakker uitzien zonder make-up! Wat zal dat veel tijd schelen in de ochtend..

Heb je niet veel tijd ’s ochtends? Of verslaap jij je vaak? Je kunt er heel simpel wakker uitzien zonder make-up! Wat zal dat veel tijd schelen in de ochtend..

Deze tip zal niet ieders favoriet zijn, maar werkt wel ontzettend goed: zet je wekker iets vroeger om te sporten. Met een zweetsessie in de ochtend breng je je spieren na een lange nachtrust weer terug in actie. Die sturen weer een seintje naar je hersenen dat je wakker bent. Daarnaast zorgt sporten ervoor dat je bloed gaat stromen, waardoor je gedurende de dag een rozige en gezonde gloed hebt.

Moet je echt nog goed wakker worden? Draag dan geen zwart. Het kleedt weliswaar af, maar geeft absoluut geen uitgeslapen look. Het kan zelfs donkere schaduwen op je gezicht veroorzaken. Kies liever een mooie kleur die je teint ophaalt en een flatterende werking heeft.

Als je ijskoud water in je gezicht gooit, choqueer je als het ware je brein. Dat opent direct je ogen. Je kunt ook de douche op (ijs)koud zetten de laatste 10 seconden. Dat laat je haar trouwens extra glanzen! Ook belangrijk voor een frisse look zonder make-up zijn oorbellen. Het juiste paar, meestal die met zachte pastelkleuren, kan je huid helemaal ophalen. Op deze manier halen ze de aandacht van je wallen af en de kleuren zullen mooi reflecteren op je wangen en in je ogen.

Drink jij wel voldoende water op een dag? Veel water drinken draagt ook bij aan een uitgeslapen look, omdat het je organen en hersenen hydrateert. Daardoor voel je je niet alleen wakker, maar zie je er ook zo uit!  

Bron: http://www.womenshealthmag.nl