De visagist legt uit: zo creëer de basis voor een mooie huid

De visagist legt uit: zo creëer je de basis voor een mooie huid

Bij make-up gaat er niets boven een goede basis. Steven Vliegenthart, make-up artist bij M.A.C vertelt wat de juiste basis is voor een mooie, stralende huid.

Bij make-up gaat er niets boven een goede basis. Steven Vliegenthart, make-up artist bij M.A.C vertelt wat de juiste basis is voor een mooie, stralende huid.

Een goede basis

Steven: “Ik ben fan van de Studio waterweight foundation van M.A.C. Die is dekkend, heeft een mooie, zachte finish én hij heeft SPF30 waardoor hij je huid tegen uv-straling beschermt. Na de foundation breng je een hydraterende concealer aan onder je ogen, want dit stukje huid heeft extra verzorging nodig. Een camouflerende concealer die tegelijkertijd verzorgt, is ideaal. Met een matterend poeder zorg je ervoor dat de foundation en concealer mooi en lang blijven zitten. Een bronzing poeder gebruik je op de uitstekende delen in je gezicht: je jukbeenderen, neus en kin. Voor een natuurlijk kleurtje.” Op de foto zie je Ieda. Zij heeft meegedaan aan de metamorfose van Vriendin 32. Lees ook de andere beautytips van een make-up artist.

Lees ook: De visagiste legt uit: zo maak je vollere wenkbrauwen

Productie: Whitley Volger. Kapper: Jon Karelse Intercoiffure www.jonkarelse.nl. Visagie: Steven Vliegenthart, make-up artist bij M.A.C www.maccosmetics.nl. Styling: Esther Loonstijn. Foto’s: Cees Rutten.

Shop hieronder de items van M.A.C om zelf een prachtige make-uplook te creëren of ga naar maccosmetics.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen