Chique Paardenstaart

TikTokker laat zien hoe je met drie kleine paardenstaarten een chic kapsel maakt

Een simpele paardenstaart hoeft niet saai te zijn, zo bewijst een vrouw op TikTok. Ze laat zien hoe je van drie staarten één mooie staart maakt.

Chique paardenstaart

Zoek je ook weleens naar manieren om je paardenstaart er net even wat specialer uit te laten zien? Dan is dit filmpje hieronder perfect voor jou. Binnen vijf minuten maak je namelijk een staart die galawaardig is, maar ook leuk is voor overdag.

Kijk en leer:

@quintymirjam ✨easy✨ low ponytail! #hairtok #easyhairstyles ♬ about damn time x lets get it started by altego – ALTÉGO

Hoe maak je de staart?

Maak je geen zorgen als je zelf niet zo handig bent met verschillende haarstijlen. Deze paardenstaart maken is namelijk vrij simpel. Oefen met de volgende stappen, et voilà.

  1. Als eerste is het belangrijk om je haren in twee delen te verdelen. Zet de bovenkant van je haren vast met een klem of elastiek.
  2. Vervolgens maak je twee staartjes van het onderste deel van je haar: eentje aan de linkerkant van je hoofd, eentje aan de rechterkant. Zet vast met de kleine (transparante) elastieken die je vindt bij de drogisterij.
  3. Daarna maak je de bovenkant van je haar los. Maak hiervan een paardenstaart in het midden.
  4. Pak de linkerstaart, creëer een gat tussen het elastiek en je hoofdhuid met je vingers en trek de middelste staart erdoorheen.
  5. Doe hetzelfde met de rechterstaart. Trek de linkerstaart en de middelste staart door het gat.
  6. Tot slot is het de kunst om de elastieken niet op te laten vallen. Trek de staart een beetje aan en positioneer de elastieken zo dat ze onzichtbaar zijn.

Vriendin’s favoriet

Heb jij stijl haar en wil jij niets liever dan een lekkere bos grove, nonchalante krullen? Dan is de Max Pro Twist krultang perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 25mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in een stralende krullenbos. Voor meer info klik op onderstaande button.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: TikTok

Volledig keramisch