volle paardenstaart

Door dit magische trucje lijkt je paardenstaart twee keer zo dik

Niet alleen tijdens het schoonmaken en je sportles is het fijn om je haar vast te binden, ook in het dagelijks leven is het soms lekker om je haar vast te zetten in een paardenstaart. En als je dan het volgende doet, ziet je staart er vi-va-volumineus en fabuleus uit.

Volle paardenstaart

Hartstikke leuk zo’n paardenstaart, maar vind je jouw staartje net iets te lullig en zou je wel wat meer volume willen zonder (extra) extensions te gebruiken? Geen probleem. Er is namelijk een simpele manier waarop jouw paardenstaart een upgrade krijgt als je middellang tot lang haar hebt. Complimenten gegarandeerd.

Lees ook: Waarom je haar ‘pijn’ doet als je het de hele dag vast hebt

Zo ga je te werk

Normaal gesproken pak je al je haar bij elkaar en bind je het vast. Et voilà, een paardenstaart. Wie een vollere staart wil, moet het haar eerst even in twee secties verdelen zoals in bovenstaande video getoond wordt. Pak de bovenste helft van het haar, borstel door en zet vast. Verdeel vervolgens de tweede sectie door de helft, maak het haar glad met de borstel en bind vast boven de eerste paardenstaart. Nu kun je je haar erover heen laten vallen en oogt je staart een stuk voller.

Vind je het iets te ingewikkeld om de plukken haar vast te houden, te borstelen en vervolgens vast te maken met je elastiek? Probeer dan dit trucje eens:

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images